• Service d'assistance
  • Retour gratuit possible
  • Délai de rétractation de 14 jours
Pays/Langue
Panier
Laden...

INSCRIVEZ-VOUS À LA LETTRE D'INFORMATION ET RECEVEZ AUJOURD'HUI 5€ DE RÉDUCTION SUR VOTRE COMMANDE!

INSCRIVEZ-VOUS À LA LETTRE D'INFORMATION
ET RECEVEZ AJOURD'HUI 5€ DE RÉDUCTION SUR VOTRE COMMANDE!

Initials

Lookbooks
Met de LUZ initials geef je een persoonlijke touch aan je sierraden. Met de letter bedels kun je je eigen naam schrijven of je draagt een kettinkje of armband met alleen je voorletter. Ook leuk om een letter of naam van een dierbare bij je te dragen! Combineer deze initials met andere bedels uit de LUZ collectie. Mix en match erop los!

42 Articles
De € À €

LUZ initials bij Sacha

All you need is less! Met de LUZ initials schrijf je via bedels je eigen naam of draag je een kettinkje of armbandje met alleen je voorletter van jezelf of een dierbare. We love it! De bedels, armbanden en kettingen zijn in de kleuren goud en zilver. Mix en Match er op los.

Cadeau tip!

Heb je nog geen inspiratie voor een cadeautje tijdens de feestdagen? Dan zit je met deze LUZ initals altijd goed. Geef een mooie armband of ketting met de initialen en heb een super cadeau! Natuurlijk is het ook nooit verkeerd om een cadeautje aan jezelf te geven. Jij hebt het ook verdiend!

Welke LUZ initials zijn jouw favoriet? Of ga je liever voor andere accessoires van LUZ? Neem snel een kijkje en shop je musthave!