• Gratis verzending vanaf €49,95
  • Gratis terugsturen
  • 14 dagen bedenktijd
Country/Language
bag
Laden...

Collecties

Lookbooks
Bij Sacha vind je vier verschillende LUZ collecties, namelijk LUZ accessories, LUZ initials, LUZ zodiac én LUZ kids. Mooie, fijne sieraden die nét dat beetje extra aan je outfit geven. Een hoogwaardige collectie sieraden met een prachtige symbolische waarde. Van mooie oorbelletjes tot kettingen met initialen of sterrenbeeld, stuk voor stuk een absolute toevoeging aan je sieradencollectie. Welk sieraad is jouw favoriet?

3 items

LUZ Collecties bij Sacha

Bij Sacha vind je vier verschillende LUZ collecties, namelijk LUZ accessories, LUZ initials, LUZ zodiac én LUZ kids. Neem snel een kijkje bij dit prachtige sieradenmerk!

LUZ accessoires

LUZ accessoires staat voor stijl en kwaliteit, met een fashionable inslag. Of je nu op zoek bent naar een prachtige armband, een elegant kettinkje of handgemaakte kleurrijke oorhangers, bij LUZ slaag je altijd. Met de sieraden van LUZ maak je nét dat verschil in je outfit.

LUZ initials

Houd je van persoonlijke sieraden? Neem dan snel een kijkje in de collectie LUZ initials. Of je nu kiest voor je eigen initialen of voor de initialen van een geliefde, het is een prachtige symbolische waarde.

LUZ zodiac

Met LUZ zodiac creëer je een persoonlijke ketting of armband door jouw sterrenbeeld of die van een geliefde om je nek of pols te dragen. Een absolute toevoeging voor elke outfit. Draag een ketting of armband los of combineer ‘m met andere sieraden.

LUZ kids

Ook heeft LUZ de mooiste armbanden voor kinderen. Persoonlijk, maar dan wel op een subtiele manier. Alle armbanden hebben een sterrenbeeld, leuk om cadeau te geven bij een geboorte of verjaardag.

Ook verliefd op de sieraden van LUZ? Shop ze dan snel online bij Sacha.