• Gratis verzending naar geselecteerde winkels
  • Gratis terugsturen
  • 14 dagen bedenktijd
Country/Language

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF EN ONTVANG VANDAAG NOG €5,- KORTING OP JE BESTELLING!

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
EN ONTVANG VANDAAG NOG €5,- KORTING OP JE BESTELLING!

LUZ accessories

Lookbooks
ls modebewuste vrouw wissel je graag van stijl. Je bent altijd op zoek naar de mooiste accessoires en in jouw sieradenkistje is combinatie van zogeheten ‘fast fashion’ accessoires en mooie, duurzame sieraden te vinden. Zoek jij naar een stijlvolle maar tijdloze toevoeging aan je collectie? Dan zijn de accessoires van LUZ het helemaal voor jou.

1564 items

LUZ ACCESSORIES

Als modebewuste vrouw wissel je graag van stijl. Je bent altijd op zoek naar de mooiste accessoires en in jouw sieradenkistje is combinatie van zogeheten ‘fast fashion’ accessoires en mooie, duurzame sieraden te vinden. Zoek jij naar een stijlvolle maar tijdloze toevoeging aan je collectie? Dan zijn de accessoires van LUZ het helemaal voor jou. Een nieuwe sieradenlijn die jou wil betoveren en inspireren. Door met iets kleins jou een groots gevoel te geven. Juist in een tijd waar alles snel gaat, probeert LUZ je te laten genieten van het nu.

GOUDEN EN ZILVEREN SIERADEN

Een gevoel van duurzaamheid, authenticiteit en passie spelen hierbij een belangrijke rol. LUZ komt met een hoogwaardige collectie ‘gold’ en ‘silver’ filled sieraden die stuk voor stuk een symbolische waarde hebben en tegelijkertijd natuurlijk voldoen aan het huidige modebeeld. De prachtige accessoires zijn meestal fijn van stijl, maar LUZ heeft ook een aantal statement pieces voor een instant style upgrade. Voor een extra persoonlijke touch kun je kiezen voor LUZ initials; kleine letter bedeltjes om aan een ketting of armband te hangen. Leuk voor jezelf en om cadeau te doen.