• Gratis verzending vanaf €49,95
  • Gratis terugsturen
  • 14 dagen bedenktijd
Country/Language
bag
Laden...

LUZ accessories

Lookbooks
De juwelen van LUZ accessories zijn stijlvol, duurzaam en geven iedere outfit nét dat beetje extra. Perfect voor de modebewuste vrouw die graag wisselt van stijl. De juwelen laten zich perfect combineren samen met zogeheten ‘fast fashion’ accessoires. De collectie bestaat uit minimalistische juwelen met een symbolische waarden. Van welk juweel gaat jouw hartje sneller kloppen?

1 items
van € tot €

LUZ ACCESSORIES BIJ SACHA

Verwen jezelf met een mooi juweel van LUZ accessories. LUZ heeft als missie jou te betoveren en te inspireren met haar mooie juwelen. Modische juwelen met een fijne twist, dat is kenmerkend voor de juwelen van LUZ. Van minimalistische kettinkjes tot mooie armbanden met een symbolische waarde.

SOORTEN LUZ JUWELEN

Of je nu op zoek bent naar een mooie armband, ring, een stijlvol kettinkje, prachtige enkelbandjes of handgemaakte kleurrijke oorbellen, bij LUZ slaag je altijd voor elegante én duurzame juwelen. Naast dat de juwelen prachtig zijn voor het oog, hebben ze ook een mooie symbolische waarde, zoals een ketting of armband met initialenzodiac sky of zodiac sign. Kies bijvoorbeeld voor een mooie armband met sterrenbeeld of mooie charm en je draagt altijd iets speciaals bij je.

DE PERFECTE KLEUR JUWEEL VOOR JOUW HUID

Passen goudkleurige of zilverkleurige juwelen beter bij jou? Heb je nog geen idee? Daar kan je heel gemakkelijk zelf achter komen! Om te achterhalen of je beter zilveren of gouden juwelen kan dragen, moet je kijken wat de ondertoon van je huid is. Hoe je dit doet? Kies een plek waar je je aderen goed ziet, bijvoorbeeld je ellenboog. De kleur van je aderen laat zien of je een warme huidtint hebt of een koele huidtint. Zijn je aderen aan de blauwe kant? Dan heb je een koele huidtint en passen zilveren juwelen het beste bij jou. Zijn je aderen een beetje groen? Dan heb je een warme huidtint en passen gouden juwelen het beste bij jouw huidtint.

Naast deze collectie, vind je bij Sacha ook nog andere collecties van LUZ. Benieuwd naar de andere collecties? Neem snel een kijkje!