• Gratis verzending vanaf €49,95
  • Gratis terugsturen
  • 14 dagen bedenktijd
Country/Language
bag
Laden...

< SOLDEN > UP TO -60% OFF ON SELECTED ITEMS

SOLDEN > UP TO -60% OFF 

Enkelbandjes

Lookbooks
LUZ enkelbandjes zijn perfect voor alle stijlvolle vrouwen. Het juweel is hét accessoire om je voeten op te leuken en om je look helemaal af te maken. Ga voor één enkelbandje of kies voor meerdere en combineer deze samen om je enkel. Het juweel is dit seizoen helemaal hot en mag daarom niet ontbreken in jouw juwelencollectie. Welk enkelbandje van LUZ is jouw favoriet?

1815 items

LUZ enkelbandjes bij Sacha

Stijgen de temperaturen? Draag jij weer veel rokjes en jurkjes met blote benen? Dan is er één juweel die absoluut niet mag ontbreken in jouw juwelencollectie: het enkelbandje! Enkelbandjes zijn dit seizoen weer helemaal in en alle mode meisjes zijn súper fan van het accessoire. Dat is niet gek ook, want je leukt iedere outfit helemaal op met een mooi enkelbandje. LUZ accessories heeft, zoals altijd, een prachtig enkelbandje ontworpen. Fijn van stijl en daarom perfect voor iedereen.

Het merk LUZ

LUZ is er voor de modebewuste fashionista en heeft als doel je te betoveren met de prachtige juwelen. Juist in een tijd van snel, veel en vluchtig kopen, zonder er echt van te genieten, wil LUZ je het gevoel van duurzaamheid, uniekheid en passie meebrengen. Elk seizoen ontwikkelt Loes daarom de mooiste juwelen, stuk voor stuk prachtig om apart te dragen, maar ook erg leuk om te combineren met andere juwelen.

Goud of zilveren enkelbandje?

Ben jij meer een type voor gouden juwelen of ga je liever voor zilveren juwelen? Vaak hebben vrouwen al een eigen voorkeur, maar heb je dit niet en ben je benieuwd welke kleur juwelen het beste bij jou staan? Lees dan snel verder! Je kunt namelijk heel gemakkelijk zelf checken welke kleur beter bij je staat. Dit doe je namelijk door de kleur van je aderen te bekijken. Zijn je aderen een beetje groen van kleur? Dan staan waarschijnlijk gouden juwelen je het beste. Hebben je aderen een beetje een blauwe kleur? Dan staan zilveren juwelen je waarschijnlijk prachtig. Maar niet getreurd, want je kan ook heel goed goud en zilver met elkaar combineren!