• Gratis verzending vanaf €49,95
  • Gratis terugsturen
  • 14 dagen bedenktijd
Country/Language
bag
Laden...

Festival essentials

Lookbooks
Het festival seizoen is weer in volle gang. Hét moment om de mooiste festival accessoires aan te schaffen. Van mooie zonnebrillen tot stoere riemen en sieraden. Stuk voor stuk zijn de accessoires perfect om jouw festivallook mee af te stylen! Wat is jouw festival essential?

8 items

Festival essential trend bij Sacha

YES! Het festival seizoen is weer van start. Bij een festival hoor je natuurlijk nét iets meer uit te pakken met je outfit dan normaal. De perfecte festival accessoires mogen dan ook absoluut niet ontbreken. Wij hebben de allerleukste festival essentials voor jou op een rijtje gezet!

Zonnebrillen

Van een trendy cat-eye zonnebril tot een mooie 70S zonnebril. Een trend dit seizoen zijn kleine zonnebrilletjes, het liefst ovaal en met spiegelglazen. Perfect voor een festival!

Sieraden

Oorbellen, kettingen, armbanden en ringen. Als je naar een festival gaat, dan moet je eigenlijk al deze sieraden wel om. En het liefst zo veel mogelijk. Layer je kettingen, combineer zo veel mogelijk oorbellen met elkaar en draag om je ringen veel mooie subtiele ringetjes. Combineer goud en zilver met elkaar en ben helemaal festival ready!

Riemen

Less is more geldt absoluut niet als je naar een festival gaat. Draag daarom een mooie riem in je korte broekje, bij je favoriete flowy jurkje of in je nieuwe panterrokje. Ga voor een trendy d-ring riem of voor een stoere western riem.

Andere festival trends

Naast prachtige accessoires, vind je bij Sacha ook trendy heuptasjes voor de perfecte festivallook. Want je festivallook is absoluut niet compleet zonder een leuk heuptasje!