• Gratis verzending vanaf €49,95
  • Gratis terugsturen
  • 14 dagen bedenktijd
Country/Language
bag
Laden...

Color blocking

Lookbooks
Schoenen met verschillende kleuren en printjes: color blocking schoenen. We hebben de trend al gespot bij heel veel grote bloggers en influencers, daarom mag jij ook zeker niet achterblijven. Ga voor sneakers met een panterprintje, toffe kleuren accent en platform of voor een stijlvolle loafer met veel kleurtjes. Voor welke schoenen je ook kiest, je bent 100% on trend!

1608 items

Color blocking trend bij Sacha

Dit seizoen gaan we voor ‘meer, meer, meer’ in plaats van voor ‘of, of’. Meer kleuren, meer printjes en het liefst ook nog samen gecombineerd. Daarom vind je bij Sacha alle color blocking schoenen. Dit zijn schoenen met opvallende kleuren en printjes. Super opvallend, waar wij heel erg van houden! Gaat jouw hart ook sneller kloppen van deze té leuke schoenentrend?

Panterprint schoenen

Als er één print is die sinds een aantal maanden razend populair is, dan is het de panterprint wel. Een tijdje was de print weg uit het modebeeld en werd de print als vrij ordinair gezien. Maar, tijden veranderen (gelukkig) en de print is súper populair nu. Niet alleen schoenen met een panterprint zijn super populair, maar ook de slangenprint en zebraprint is weer terug van weggeweest.

Bloemenprint loafers

Cute en trendy tegelijk: schoenen met een bloemenprint. De print is super hip en zie je terug in zowel kleding als schoenen. Ga deze zomer voor loafers met een te gek bloemenprintje. Draag er je favoriete rokje (met print) bij en een basic t-shirt.

Welke color blocking schoenen zijn jouw favoriet? Of ga je liever voor een ander trendy item van Sacha?