• Gratis verzending vanaf 49,95
  • Gratis retourneren mogelijk
  • 14 dagen bedenktijd
Country/Language

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF EN ONTVANG VANDAAG NOG €5,- KORTING OP JE BESTELLING!

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
EN ONTVANG VANDAAG NOG €5,- KORTING OP JE BESTELLING!

Embroidery

Lookbooks
Embroidery is terug van weg geweest en hotter dan ooit! Op schoenen en accessoires zie je overal borduursels of patches terugkomen. De embroidery maakt je schoenen of tas helemaal af en geeft het net wat extra’s. De borduursels bestaan bijvoorbeeld uit bloemenpatroontjes, sterren of vlinders. Vrolijk je outfit op met embroidery!

12 items

EMBROIDERY EVERYWHERE

In de jaren ‘90 werd er al veel embroidery gebruikt. Als je bijvoorbeeld een gat in je broek had werden er patches overheen gezet zodat je er niks meer van zag. De trend begon weer met borduursels en patches op kleding, en nu is het zover dat het ook al niet meer weg te denken is op verschillende schoenen en accessoires.

EMBROIDERY DETAILS BIJ SACHA SHOES

De trend is door ons ook zeker opgevallen, en daarom hebben we een selectie gemaakt van verschillende embroidery items bij Sacha Shoes! Van schoenen en tassen vol met patches en borduursels tot aan patches die je zelf op je kleding kunt strijken, je kunt het bij ons vinden! Voeg de embroidery essentials toe aan je outfit en je bent helemaal on trend!