• Gratis verzending naar geselecteerde winkels
  • Gratis terugsturen
  • 14 dagen bedenktijd
Country/Language

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF EN ONTVANG VANDAAG NOG €5,- KORTING OP JE BESTELLING!

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
EN ONTVANG VANDAAG NOG €5,- KORTING OP JE BESTELLING!

Handcraft Collection

Lookbooks
Een paar mooie handmade veterschoenen zijn een aanwinst in je schoenenkast! Deze zijn een ware eyecatcher op zowel de werk- als de dansvloer. Laat je snel verleiden door alle mooie Italiaanse veterschoenen, oxford veterschoenen en derby veterschoenen van Sacha en shop je favoriete paar!

32 items
van € tot €

HANDCRAFT COLLECTION

Strak in pak met een geklede veterschoenen naar je werk. Een business look is nog stijlvoller wanneer je er een paar prachtige Italiaanse oxford veterschoenen of derby veterschoenen hieronder draagt. Be handsome en draag je pak in stijl met een paar mooie heren schoenen van Sacha!

WEDDING SHOE ROMANCE

Ben jij binnenkort husband to be, best man of een bruiloftgast? Sacha barst van de geklede veterschoenen, deze passen perfect tijdens een bruiloft. Draag onder je black tie outfit een mooi paar cognac of blauwe Italiaanse veterschoenen. Voor een unieke look verras hierbij de bruiloftgasten door een paar leren veterschoenen te dragen met een croco detail. Get the party started en dans de hele dag door op een paar schitterde herenschoenen van Sacha!