• Gratis verzending vanaf €49,95
  • Gratis terugsturen
  • 14 dagen bedenktijd
Country/Language
bag
Laden...

Trend collection

Lookbooks
Op zoek naar schoenen die voldoen aan de laatste trends en die van goede kwaliteit zijn? Neem dan eens een kijkje in de “Essentials Collection” van Sacha. Deze collectie bestaat uit een uitgebreid aanbod van de mooiste schoenen van goede kwaliteit! Ook vind je in deze collecties de laatste trends terug, zoals witte sneakers, instappers en brogues. Heb jij jouw favoriet al gevonden?

5 items

ESSENTIALS COLLECTION BIJ SACHA

In de “Essentials Collection” van Sacha vind je schoenen van goede kwaliteit. Deze heren schoenen zijn gemaakt van fijne materialen waardoor ze niet alleen lekker comfortabel zijn, maar ook lang mee gaan. Ook voldoen deze schoenen aan de laatste trends en loop je er dus altijd hip bij.

HIPPE SCHOENEN VAN GOEDE KWALITEIT

Wij houden van schoenen die voldoen aan de laatste trends en van goede kwaliteit zijn, en daardoor super comfy! Jij ook? Shop dan snel jouw favoriete paar in de webshop of in een van de winkels van Sacha.

Naast de “Essentials Collection” vind je bij Sacha ook de “Casual Collection”, de “Premium Collection” en de “Handcraft Collection”.