• Gratis verzending vanaf 49,95
  • Gratis retourneren mogelijk
  • 14 dagen bedenktijd
Country/Language

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF EN ONTVANG VANDAAG NOG €5,- KORTING OP JE BESTELLING!

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
EN ONTVANG VANDAAG NOG €5,- KORTING OP JE BESTELLING!

Herenschoenen

Lookbooks
De herenschoenen van het merk Giorgio Azzuro zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Deze schoenen staan garant voor topkwaliteit. Het Italiaanse label werkt alleen met de beste leersoorten en zorgt ervoor dat de afwerking is verzorgd tot in het kleinste detail. De nette herenschoenen, die je natuurlijk online kunt bestellen bij Sacha, zijn bovendien met leer gevoerd en uitgerust met een leren zool. Bekijk en bestel Italiaanse herenschoenen online!

23 items
van € tot €

Giorgio Azzurro

Al in 1958 ontstond het merk Giorgio Azzurro. Giorgio levert het nette, innovatieve en traditionele herenschoenen die stuk voor stuk klasse uitstralen. Van de beste leersoorten worden telkens weer comfortabele schoenen gemaakt in elegante kleuren. Giorgio Azzurro slaagt er in om zijn collectie op een betaalbaar niveau te houden. Ambachtelijk vakwerk, betrouwbare kwaliteit en acceptabele prijzen: met die termen kunnen de handgemaakte herenschoenen van Giorgio Azzurro in de online shop van Sacha worden samengevat.

Handgemaakte herenschoenen online bestellen?

Ben je op zoek naar nette en handgemaakte herenschoenen die uitblinken op het gebied van design, conform en materiaal? Kies dan voor de Italiaanse allure en topkwaliteit van Giorgio Azzurro in Sacha’s online shop. Hier profiteer je van een uitstekende verhouding tussen prijs en kwaliteit!