• Gratis verzending naar geselecteerde winkels
  • Gratis terugsturen
  • 14 dagen bedenktijd
Country/Language
bag
Laden...

PROFITEER VAN 20% KORTING* BIJ AANKOOP VAN 2 ARTIKELEN | KORTING WORDT AUTOMATISCH VERREKEND

PROFITEER VAN 20% KORTING* BIJ AANKOOP VAN 2 ARTIKELEN | KORTING WORDT AUTOMATISCH VERREKEND

Herenschoenen

Lookbooks
Kwaliteit én fashion, dat zijn schoenen van het merk Giorgio Azzuro zéker. Schoenen in hoogwaardige materialen, de mooiste details en beste afwerkingen. Het Italiaanse label werkt alleen met de beste leersoorten en zorgt ervoor dat de afwerking van de schoenen is verzorgd tot in de kleinste details. Van klassieke veterschoenen tot mooie gespschoenen. En van stoere boots tot veterschoenen met nét een andere twist. Bekijk de collectie van Giorgio Azzuro en kies je favoriet!

1760 items

GIORGIO AZZURO BIJ SACHA

De schoenen van Giorgio Azzuro staan voor vakmanschap, kwaliteit en perfectie. En dat stralen de prachtige schoenen dan ook stuk voor stuk uit. Het Italiaanse label maakt alle schoenen met de hand en dat is terug te zien in de mooie details en afwerkingen. Benieuwd naar de Giorgio collectie?

HOOGWAARDIGE MATERIALEN

De schoenen worden met de handgemaakt van de mooiste leersoorten en worden met grote zorg afgewerkt. Bijzonder aan alle schoenen is de poetstechniek, waarin Giorgio zich onderscheid van de rest van de markt. Daarnaast worden de zolen van de schoenen met de hand vast gestikt, wat ze volledig waterdicht maken en extra stevig.

DE GESCHIEDENIS VAN GIORGIO

Het merk Giorgio is voortgekomen uit een nauwe samenwerking tussen de Italiaanse Giorgio Cugnini en de Nederlander Marcel Koppen. Marcel Koppen komt uit een schoenenfamilie en kent alle ins en outs binnen de schoenenindustrie. Giorgio Cugnini is eigenaar van de fabriek in Italië en is tot op de dag van vandaag nauw betrokken bij het productieproces. De collectie van de Giorgio schoenen wordt dus volledig in Italië gemaakt, maar is speciaal aangepast naar de wensen van de Nederlandse markt.

Welk paar van Giorgio is jouw favoriet? Of ga je liever voor een ander merk?