• Gratis verzending vanaf €49,95
  • Gratis terugsturen
  • 14 dagen bedenktijd
Country/Language
bag
Laden...

Prints

Lookbooks
Prints, you hate it or you love it. Wij behoren zéker tot de laatste groep, want je vrolijkt je outfit helemaal op met een leuke print. Van een mooie bloemenprint tot print met insecten, stuk voor stuk échte eye-catchers en daarom onmisbaar in je schoenencollectie. Ben jij een dare devil en durf je deze trend aan? Bekijk dan snel de collectie!

51 items
van € tot €

PRINT TREND BIJ SACHA

Eén van de grootste trends dit seizoen zijn printjes! Want niet alleen je kleding en accessoires mogen printjes bevatten, maar ook schoenen! Door het dragen van schoenen met print geef je iedere outfit net dat beetje extra. Net dat beetje extra om helemaal fashionable voor de dag te komen!

PRINT OP PRINT!

Waar sommige de print op print trend echt helemaal niks vinden, rocken andere de trend juist súper tof! Wij horen bij de laatste groep, want wat zijn wij een fan van deze trend! Een mooie bloemenprint schoenen op een jeans en daarboven een shirt met streepjes. Dit is eigenlijk nog een vrij veilige keuze. Je kan namelijk ook helemaal all out gaan door bloemenprint schoenen met andere bloemenprintjes te combineren. Of kies voor schoenen met slangenprint en combineer dit met een panterprintje, strepen of bloemenprint. Eigenlijk is niks te gek!

Niet zo’n fan van de print trend? Bij Sacha hebben we ook nog schoenen in andere trends, zoals de animal print. Neem snel een kijkje!