• Gratis verzending naar geselecteerde winkels
  • Gratis terugsturen
  • 14 dagen bedenktijd
Country/Language

SALE UP TO 70% OFF! | SHOP SCHOENEN, TASSEN EN ACCESSOIRES MET KORTING

SALE UP TO 70% OFF! | SHOP>

Witte sneakers

Lookbooks
De witte sneaker trend is zo’n trend die je maar blijft zien. Gelukkig maar, want bij Sacha zijn we dol op witte sneakers! Witte sneakers geven je outfit een sportieve en frisse uitstraling, waarmee jij stijlvol de deur uit kan. Ook deze zomer zit je dus weer gebakken met witte sneakers. Goede reden dus om snel nieuwe witte sneakers te shoppen!

1449 items

WITTE SNEAKERS TREND

Witte sneakers zijn niet meer weg te denken uit het straat- en modebeeld. Yes, daar zijn we blij mee bij Sacha! Van alle sneakers zijn witte sneakers toch wel favoriet: want stijlvol, sporty en het staat lekker fris en zomers. Ook voor de heren zijn witte sneakers hot. Deze hippe heren schoenen mogen dus echt niet meer ontbreken in jouw sneaker collectie!

WIT, WITTER, WITST!

Witte sneakers voor heren zijn het helemaal. Het enige (kleine) nadeel is dat wit zo snel viest wordt! Dat is gelukkig snel op te lossen door je witte beauties te poetsen met een beetje afwismiddel, groene zeep of baking soda. Zo kun je extra lang van je witte sneakers genieten en heb je geen excuus meer om geen witte sneakers aan te schaffen!

Dus hup heren, op naar de winkel of de online shop van Sacha om die mooie witte sneakers aan te schaffen!

Benieuwd naar de andere trends? Ook instappers en brogues zijn hot!