• Gratis ophalen en retourneren in de winkel
  • Snelle levering
  • 14 dagen bedenktijd
Country/Language
bag
Laden...

Oxford veterschoenen

Lookbooks
Oxford veterschoenen zijn échte eye-catchers. Oxford veterschoenen zijn perfect voor onder een pak tijdens een bruiloft of voor op de werkvloer. Met een mooi paar nette schoenen ben je verzekerd van een stijlvolle look én straal je klasse uit. Wat wil je nog meer? Jouw favoriete paar oxford veterschoenen al gevonden? Wacht dan niet te lang en shop ze snel online!

1596 items

OXFORD VETERSCHOENEN BIJ SACHA

Strak in het pak met een paar oxford veterschoenen! Deze nette schoenen zijn ideaal voor mannen met smalle voeten. De veterschoenen stralen stijl en kwaliteit uit, en zijn daarom perfect te dragen onder een pak of nette chino. Heb jij een chique diner of feestje op de planning staan? Dan mogen een paar oxford veterschoenen absoluut niet ontbreken in je schoenencollectie!

WAT IS EEN OXFORD VETERSCHOEN?

Ik hoor je denken, wat is een oxford veterschoen nou precies? Oxford veterschoenen zijn klassieke nette heren schoenen met een dichte vetersluiting. Een wat? Ja, een dichte vetersluiting! Dit wil zeggen dat de tong van de schoen niet zichtbaar is en dat je de veterschoenen niet heel breed kan maken, omdat de schoen bij de vetersluiting direct op het leer is bevestigd. De nette schoenen zijn daarom erg geschikt voor mannen met smalle voeten.

Welke oxford veterschoen is jouw favoriet? Of ga je liever voor een andere soort veterschoen? Geen probleem! Shop snel je favoriet.