• Service d'assistance
  • Retrait et retour gratuits en magasin
  • Délai de rétractation de 14 jours
Pays/Langue
Panier
Laden...

Acier inoxydable

1648 Articles

STAINLESS STEEL SIERADEN BIJ SACHA

Volgens Sacha kan jij nooit genoeg juwelen hebben, maar verkleuren jouw juwelen ook zo snel? Probeer dan eens juwelen van stainless steel. Dit materiaal staat er om bekend dat ze een stuk langer meegaan en dus ook niet zo snel verkleuren als andere materialen zoals koper of staal. Sacha heeft een uitgebreid aanbod stainless steel sieraden. Kies jij voor een kettingarmband of oorbellen? Of neem jij ze gewoon allemaal als een trendy set?

NIET VERKLEUREN?!

Stainless steel, ofwel roestvrij staal, is een super strek materiaal dat wordt gebruikt om betaalbare gouden en zilveren sieraden te maken. Het materiaal heeft een combinatie chroom, ijzer en koolstof en is hierbij water-resistant. Ideaal! Zelfs als het materiaal dagelijks wordt gedragen zal de kleur voor een enorm lange tijd niet vervangen. Ook krijg je bij stainless steel geen last van 'groene vingers' (of oren) dat bij ander soort materialen wel vaker voorkomt. Klinkt als het ideale materiaal toch?

VERSCHILLENDE STIJL

Hou jij van dunne, fijne sieraden of ben je meer van de chunky kettingen en armbanden? Waar je voorkeur ook naar uit gaat, Sacha heeft een uitgebreide collectie stainless steel sieraden. Grove schakelarmbanden en kettingen voor de chunky lovers, maar ook subtiele armbanden en kettingen voor de minimal look. Sacha heeft zowel goud- als zilverkleurige stainless steel sieraden. Ben je naast sieraden ook op zoek naar andere accessoires om je outfit compleet te maken? We got you! Sacha heeft een leuk aanbod aan haaraccessoireszonnebrillenriemen en nog veel meer! Alles om jouw outfit helemaal fashionable te maken.