• Service d'assistance
  • Retour gratuit possible
  • Délai de rétractation de 14 jours
Pays/Langue

MAINTENANT: 30% DE RÉDUCTION SUR UN SAC POUR L’ACHAT DE VOS CHAUSSURES PRÉFÉRÉES | LA RÉDUCTION EST DÉDUITE AUTOMATIQUEMENT

30% DE RÉDUCTION SUR UN SAC POUR L’ACHAT D’UNE PAIRE
DE CHAUSSURES | LA RÉDUCTION EST DÉDUITE AUTOMATIQUEMENT

Earparty

Lookbooks
It’s time to shine! Met een paar trendy oorbellen geef je iedere look nét dat beetje extra. Mix en match erop los. Alle oorbellen van de Sacha Collectie zijn met elkaar te combineren. Ga je voor een echte earparty?! Dan is niks gek genoeg. Combineer zilver en goud, lange met korte oorbellen of echte statement oorbellen met juist subtiele knopjes. We love it!

26 Articles
De € À €

EARPARTY TREND BIJ SACHA

Trendalert: earparty is op het moment helemaal hot! Daarom heeft Sacha een aantal subtiele maar ook langere oorbellen met details in de collectie zitten. Wat is jouw favoriete combinatie?

COMBINEREN

Houd je het liefst van goud, zilver of een combinatie van beide? Ga je voor echte eyecatcher oorbellen in combinatie met veel kleinetjes of juist voor allemaal subtiele oorbellen? Vind je ringetjes geweldig of hou je toch liever van knopjes? Voor welke combinatie je ook kiest, een earparty is de finishing touch voor iedere outfit.

Benieuwd naar de andere trends van Sacha?