• Gratis verzending vanaf 49,95
  • Gratis retourneren mogelijk
  • 14 dagen bedenktijd
Country/Language

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF EN ONTVANG VANDAAG NOG €5,- KORTING OP JE BESTELLING!

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
EN ONTVANG VANDAAG NOG €5,- KORTING OP JE BESTELLING!

Zonnebrillen

Lookbooks
Meer dan ooit is de bril een echt mode-item en niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Of het nu gaat om normale brillen of zonnebrillen, met het goede model steel je de show! ‘Een bril staat je, of staat je niet’ is zo overrated! Sacha heeft zoveel verschillende soorten of maten dat er voor iedereen wel een passend model is!

25 items
van € tot €

LET THE SUN SHINE - ZONNEBRILLEN BIJ SACHA

Wat is nu een zonnige dag zonder zonnebril? Niet alleen om je ogen te beschermen, maar vooral als fashion item. Van pilotenbril tot ronde bril, en van een multicolour bril tot een retrobril, bij Sacha vind jij de zonnebril die iedereen naar je laat omkijken. En als echte fashionista heb jij natuurlijk zonnebrillen in alle kleuren en modellen, zodat jouw zonnebril altijd perfect matcht met je outfit. Kies uit zonnebrillen met ronde glazen, retro modellen en aviator modellen. En natuurlijk zijn er ook prachtige zonnebrillenhoesjes om je sunglasses in op te bergen!

NERDBRIL

Waarom geen bril dragen als je ogen het niet nodig hebben? Niet alleen zonnebrillen maken je outfit af, ook gewone brillen geven je outfit soms net dat beetje extra. De nerd bril met glazen zonder sterkte is natuurlijk al bekend, maar je kunt ook gaan voor een retro bril. Beide natuurlijk met een leuke print! Een letterlijke eye-catcher waarmee jij je statement maakt.