Doorgaan naar artikel

Verzending en levering.

Wij verzenden je online bestelling binnen de gestelde levertijd. Mocht dit veranderen, dan informeren we je hier uiteraard over.

Verzendkosten

Voor elke bestelling wordt €1,99 verzendkosten in rekening gebracht. Ophalen en retourneren in een van onze stores is altijd gratis!

Levertijd

De levertijd voor een bestelling is 2 - 4 werkdagen. Sommige artikelen kunnen bij grote vraag of drukte een langere levertijd hebben. Indien je bestelling een langere levertijd heeft dan vooraf aangegeven dan laten we dit zo spoedig mogelijk, na het plaatsen van je bestelling, via e-mail weten. Het kan gebeuren dat artikelen die je bestelt niet op voorraad leverbaar zijn. Je krijgt hier in zo'n geval binnen drie dagen na het plaatsen van je bestelling bericht over via e-mail. Als je meerdere artikelen bestelt met verschillende levertijden, dan geldt altijd de langstdurende levertijd.

Ook kan het voorkomen dat je een artikel met de verkeerde maat of kleur ontvangt. Wanneer dit het geval is, kun je het artikel terugsturen.

Bezorging

Bpost bezorgt je bestelling. Je kunt een bestelling op een werk- of thuisadres af laten leveren. Indien er niemand thuis is, stopt de postcode een briefje in je brievenbus. Het pakket kan je dan vanaf de volgende dag afhalen op het betreffende postkantoor of PostPunt. Je kan er ook voor kiezen om het pakket gratis een tweede keer te laten aanbieden en dit op een dag naar keuze. Dit kan via de website van bpost.

Ophalen in een Sacha winkel

Heb je bij je online bestelling gekozen voor de optie ‘ophalen in de winkel’ dan kun je na de ophaalbevestiging per e-mail, het pakket ophalen in de door jouw gekozen Sacha winkel. Vergeet niet een geldig ID-bewijs en de ophaalbevestiging mee te nemen. Het pakket blijft 7 dagen bij de Sacha winkel liggen. Als het pakket niet binnen die tijd is opgehaald zijn wij genoodzaakt de bestelling automatisch te annuleren.

Is er iets misgegaan?

Neem contact op met onze Klantenservice, wij helpen je graag bij het traceren van jouw pakket.