• Gratis verzending vanaf 49,95
  • Gratis retourneren mogelijk
  • 14 dagen bedenktijd
Country/Language

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF EN ONTVANG VANDAAG NOG €5,- KORTING OP JE BESTELLING!

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
EN ONTVANG VANDAAG NOG €5,- KORTING OP JE BESTELLING!

Ruilen & Retourneren

RUILEN EN RETOURNEREN

Verzendkosten
Bij een bestelling vanaf €49,95 worden er geen verzend- of retourkosten in rekening gebracht.

Voor het retour zenden van een artikel naar Sacha via een UPS / Kiala access punt worden in de meeste gevallen* geen verzendkosten in rekening gebracht. Voor het retourneren van een webshopbestelling volg je onderstaande stappen. Het retourneren van een thuisbezorging (dit is een bestelling die is geplaatst in de winkel) is enkel mogelijk in een filiaal.

* Indien je een deel van je bestelling retour stuurt of geen verzendkosten hebt betaald, betaal je geen retourkosten. Indien je €4,95 verzendkosten hebt betaald en de gehele bestelling retour stuurt, dan betaal je kosten voor het retour sturen van je gehele order. De retourkosten bedragen 4,95.

Wanneer je een product wilt omruilen, dan worden alleen verzendkosten in rekening gebracht indien je nieuwe aankoop een totaal bedrag van minder dan € 49,95 heeft. Uitgezonderd hiervan zijn klachten. Bij het retour zenden van een klacht komen de verzendkosten voor het vervangende artikel voor rekening van Sacha.

Voorwaarden retour

Je kunt een artikel alleen retour zenden onder de volgende voorwaarden:
1.    Binnen de zichttermijn van 14 dagen ingaande de dag na ontvangst van de artikelen;
2.    De artikelen mogen niet gedragen of gebruikt zijn;
3.    De artikelen worden verpakt in de originele Sacha verpakking.

Je kunt jouw pakket terugsturen via een UPS / Kiala acces punt (www.ups.com/dropoff?loc=nl_nl), volg onderstaande stappen voor een juiste afhandeling van je retour. Het retour sturen van een pakket valt onder verantwoording van de afzender. Termeer Schoenen b.v. kan niet aansprakelijk worden gesteld voor een beschadigde of zoekgeraakte zending.

Voorwaarden retour

Je kunt een artikel alleen retour zenden onder de volgende voorwaarden:

  1. Binnen de zichttermijn van 14 dagen ingaande de dag na ontvangst van de artikelen;
  2. De artikelen mogen niet gedragen of gebruikt zijn;
  3. De artikelen worden verpakt in de originele Sacha verpakking.

Je kunt jouw pakket terugsturen via een UPS / Kiala acces punt (www.ups.com/dropoff?loc=nl_nl), volg onderstaande stappen voor een juiste afhandeling van je retour. Het retour sturen van een pakket valt onder verantwoording van de afzender. Termeer Schoenen b.v. kan niet aansprakelijk worden gesteld voor een beschadigde of zoekgeraakte zending.

Stappen retour sturen

Artikel(en) retourneren
Je hebt 14 dagen om de artikelen te retourneren vanaf de dag dat je de order hebt ontvangen. Kijk voor alle retourvoorwaarden op www.sacha.nl/retourneren.

Hieronder vind je 2 opties voor het retourneren.

1. GRATIS retourneren via UPS / KIALA Access Point

• Verpak de artikelen samen met deze pakbon in de originele verpakking en plaats deze in de verzenddoos.
• Geef het pakket af bij een UPS / KIALA Access Point (www.ups.com/dropoff?loc=nl_nl).Je kunt mondeling doorgeven bij het Access Point dat het pakket voor Sacha bestemd is. Sacha staat bij hun in het systeem.
• Na afgifte van het pakket ontvang je een verzendbewijs. Bewaar het verzendbewijs goed, Sacha is niet verantwoordelijk bij verlies van uw pakket.

2. Op eigen kosten retourneren

• Verpak de artikelen samen met deze pakbon in de originele verpakking en plaats deze in de verzenddoos. Vermeld het volgende verzendadres op de doos:

Sacha Online Shop
Rosa Castellanosstraat 4
5032MG Tilburg. Nederland

• Geef het pakket af bij je dichtstbijzijnde postkantoor. Bewaar het verzendbewijs goed, Sacha is niet verantwoordelijk bij verlies van uw pakket.

Verrekening

• De retourzending wordt verrekend na ontvangst van je pakket. Je ontvangt hiervan een bevestiging per e-mail.
• Wil je een artikel ruilen, stuur het artikel retour en plaats een nieuwe bestelling.

Winkelbestelling retourneren

Wanneer je een bestelling in de winkel hebt geplaatst, kun je deze alleen ruilen of retourneren in de winkel. Je kunt de artikelen binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling ruilen of retourneren.

  1. Verpak de artikelen in de originele verpakking.
  2. Neem de aankoopbon en de originele kassabon die je in de winkel hebt ontvangen mee. Zonder de aankoop- en kassabon kunnen wij het product helaas niet in ontvangst nemen.
  3. Bezoek een van onze Sacha winkels – ongeacht waar het product gekocht is.
  4. Je ontvangt direct je geld contant retour.

Bekijk hier een overzicht van al onze winkels.


Herroepingsrecht
Om gebruik te maken van je herroepingsrecht is het voldoende om bovenstaande stappen te volgen. Je kunt door het invullen van het modelformulier (open modelformulier) aangeven dat je gebruik wilt maken van het herroepingsrecht. Je bent niet verplicht om dit formulier te gebruiken.

Heb je nog vragen over het retourproces? Hier krijg je antwoord op de 'veelgestelde vragen' >