• Gratis retourneren mogelijk
  • Gratis verzending vanaf 49,95
  • 14 dagen bedenktijd
Country/Language

NU MEER DAN 200 NEW ARRIVALS ONLINE | BEKIJK DE NIEUWE COLLECTIE DAMESSCHOENEN EN HERENSCHOENEN IN ONZE WEBSHOP!

NU MEER DAN 200 NEW ARRIVALS ONLINE | BEKIJK DE NIEUWE COLLECTIE ONZE WEBSHOP!

Verzending en Levering

Verzenden

Als je een bestelling plaatst met een totaalbedrag boven € 49,95 dan is verzending gratis! Voor bestellingen onder € 49,95 brengen wij € 4,95 verzendkosten in rekening.

Levertijd
De levertijd voor een bestelling is maximaal 7 werkdagen. Sommige artikelen kunnen bij grote vraag of drukte een langere levertijd hebben. Indien je bestelling een langere levertijd heeft dan vooraf aangegeven dan laten we dit zo spoedig mogelijk, na het plaatsen van je bestelling, via e-mail weten. Het kan gebeuren dat artikelen die je bestelt niet op voorraad leverbaar zijn. Je krijgt hier in zo'n geval binnen drie dagen na het plaatsen van je bestelling bericht over via e-mail. Als je meerdere artikelen bestelt met verschillende levertijden, dan geldt altijd de langstdurende levertijd.

Ook kan het voorkomen dat je een artikel met de verkeerde maat of kleur ontvangt. Wanneer dit het geval is, kun je het artikel retourneren via de retourprocedure.
Bezorging

Je bestelling wordt bezorgd door bpost. Je kunt een bestelling op een werk- of thuisadres af laten leveren. Indien er niemand thuis is, zal een briefje in de brievenbus worden achtergelaten. Het pakket kan dan vanaf de volgende dag worden afgehaald op het betreffende postkantoor of PostPunt. Je kan er ook voor kiezen om het pakket gratis een tweede keer te laten aanbieden en dit op een dag naar keuze. Dit kan via de website van bpost.