• Gratis ophalen en retourneren in de winkel
  • Snelle levering
  • 14 dagen bedenktijd
Country/Language
bag
Laden...

Verzending en Levering

Verzenden

Verzendkosten
Voor elke bestelling wordt €1,99 verzendkosten in rekening gebracht.

Levertijd
De levertijd voor een bestelling is 2 - 4 werkdagen. Sommige artikelen kunnen bij grote vraag of drukte een langere levertijd hebben. Indien je bestelling een langere levertijd heeft dan vooraf aangegeven dan laten we dit zo spoedig mogelijk, na het plaatsen van je bestelling, via e-mail weten. Het kan gebeuren dat artikelen die je bestelt niet op voorraad leverbaar zijn. Je krijgt hier in zo'n geval binnen drie dagen na het plaatsen van je bestelling bericht over via e-mail. Als je meerdere artikelen bestelt met verschillende levertijden, dan geldt altijd de langstdurende levertijd.

Ook kan het voorkomen dat je een artikel met de verkeerde maat of kleur ontvangt. Wanneer dit het geval is, kun je het artikel terugsturen.

Bezorging
Bpost bezorgt je bestelling. Je kunt een bestelling op een werk- of thuisadres af laten leveren. Indien er niemand thuis is, stopt de postcode een briefje in je brievenbus. Het pakket kan je dan vanaf de volgende dag afhalen op het betreffende postkantoor of PostPunt. Je kan er ook voor kiezen om het pakket gratis een tweede keer te laten aanbieden en dit op een dag naar keuze. Dit kan via de website van bpost.