• Gratis verzending naar geselecteerde winkels
  • Gratis terugsturen
  • 14 dagen bedenktijd
Country/Language

NU: 15% KORTING* OP SNEAKERS! | KORTING WORDT AUTOMATISCH VERREKEND

15% KORTING* OP SNEAKERS
KORTING WORDT AUTOMATISCH VERREKEND

LUZ initials

Lookbooks
Een prachtig persoonlijk sieraad: een ketting met initialen van jezelf of van een van je dierbaren dragen. In de LUZ initals collectie vind je subtiele initialen in het goud en zilver die je heel gemakkelijk aan je ketting of armband kan hangen. Leuk om cadeau te geven (maar ook erg leuk om jezelf cadeau te geven natuurlijk)!

40 items

LUZ initials bij Sacha

Een prachtig, persoonlijk sieraad: een ketting of armband met initialen. Kies voor je eigen initialen (want, love youself!) of kies voor de initialen van een dierbaren. De initialen zijn verkrijgbaar in het goud en zilver en hebben een brushed finish. De LUZ initials zijn leuk om los te dragen, maar ook erg leuk en trendy om te layeren met meerdere kettingen of armbanden. Zo geef je je outfit nét dat beetje extra.

Zilver of goud?

Wist je dat je heel makkelijk kan achterhalen of een gouden of zilveren sieraad het beste bij je staat? Waarschijnlijk heb je zelf al een voorkeur qua kleur, maar door de ondertoon van je huid te checken kom je er heel snel achter wat jou het beste staat. Kies een plek op je lichaam waar je aderen goed zichtbaar zijn (zoals bijvoorbeeld de ellenboog). Is de kleur van je ader een beetje blauw? Dan heb je een koele ondertoon. Is de kleur van je ader een beetje groen? Dan heb je een warme ondertoon. Zilveren sieraden staan over het algemeen het beste bij mensen met een koele ondertoon en gouden sieraden staan over het algemeen het beste bij mensen met een warme ondertoon.
Voor welke initialen ga jij?

Naast deze collectie, vind je bij Sacha ook nog andere collecties van LUZ. Benieuwd naar de andere collecties? Neem snel een kijkje!