• Gratis verzending naar geselecteerde winkels
  • Gratis terugsturen
  • 14 dagen bedenktijd
Country/Language
bag
Laden...

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF EN ONTVANG VANDAAG NOG €5,- KORTING OP JE BESTELLING!

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF EN ONTVANG VANDAAG NOG €5,- KORTING OP JE BESTELLING!

LUZ zodiac

Lookbooks
Zoek je een mooi sieraad met een persoonlijke boodschap? Dan zijn de LUZ zodiac sieraden perfect voor jou! Een prachtige armband of ketting met jouw sterrenbeeld of het sterrenbeeld van een dierbaren. De zodiac sieraden zijn subtiel, minimalistisch en met een prachtige symbolische. Daarom zijn de LUZ zodiac sieraden een absolute toevoeging aan je sieradencollectie!

1619 items

LUZ zodiac bij Sacha

Houd jij wel van sieraden met een mooie betekenis of symbolische waarde? Dan zijn de LUZ zodiac sieraden perfect voor jou. De sieraden zijn voorzien van een sterrenbeeld, en zijn verkrijgbaar in het goud en zilver. Leuk als cadeau voor jezelf of een van je dierbaren! En hoe leuk!? Ook hebben we de zodiac armbandjes voor kids.

Zilveren of gouden sieraad?

Benieuwd of je beter voor een gouden of zilveren sieraad kan gaan? Check de ondertoon van je huid, en je komt er gauw achter of een zilveren of gouden sieraad beter bij je past. Hoe je dit doet? Kies een plek waar je aderen goed zichtbaar zijn, bijvoorbeeld bij je ellenboog. Is de kleur van je aderen een beetje blauw? Dan heb je een koele ondertoon en past een zilveren sieraad het beste bij jou. Zijn je aderen een beetje groen van kleur? Dan heb je een warme ondertoon en past een gouden sieraad waarschijnlijk het beste bij je.

Sterrenbeeld

RAM (21 maart t/m 20 april)
STIER (21 april t/m 21 mei)
TWEELINGEN (22 mei t/m 21 juni)
KREEFT (22 juni t/m 23 juli)
LEEUW (24 juli t/m 23 augustus)
MAAGD (24 augustus t/m 23 september)
WEEGSCHAAL (24 september t/m 23 oktober)
SCHORPIOEN (24 oktober t/m 22 november)
BOOGSCHUTTER (23 november t/m 22 december)
STEENBOK (23 december t/m 20 januari)
WATERMAN (21 januari t/m 18 februari)
VISSEN (19 februari t/m 20 maart)

Naast deze collectie, vind je bij Sacha ook nog andere collecties van LUZ. Benieuwd naar de andere collecties? Neem snel een kijkje!