• Gratis verzending vanaf €49,95
  • Gratis terugsturen
  • 14 dagen bedenktijd
Country/Language
bag
Laden...

Armbanden

Lookbooks
Geef je outfit dé finishing touch met mooie armbanden! Van stijlvolle armbanden met kralen tot armbanden met subtiele bedeltjes. De armbanden van Sacha zijn stuk voor stuk een absolute toevoeging aan je juwelencollectie. Leuk om cadeau te doen aan een geliefden, maar natuurlijk ook heel leuk om jezelf cadeau te doen!. Welk armband is jouw favoriet?

16 items

ARMBANDEN BIJ SACHA

Steel de show met mooie armbanden om je pols! Armbanden zijn een van de weinige juwelen die bijna altijd zichtbaar zijn en zijn daarom het accessoire om in te investeren. Het perfect excuus om helemaal los te gaan in de collectie armbanden van Sacha!

SOORTEN ARMBANDEN

Bij Sacha vind je armbanden in alle soorten en maten. Opvallende armbanden met kralen, gouden armbandjes met bedeltjes, zilveren armbanden met kleine hangertjes en arm cuffs. Draag de armbanden bij een mooi horloge, lak je nagels en kies voor een stijlvolle ring.

TREND ALERT: LAYEREN!

Waarom maar één mooi armbandje dragen als je ook heel veel armbanden samen om je pols kan dragen? De trend van dit moment is layeren! Nu de temperaturen weer stijgen kun je weer korte mouwen aan en zie je je armbanden dus extra goed. De layer trend van dit moment komt dus als geroepen! De armband layer trend houdt in dat je zo veel mogelijk armbandjes met elkaar combineert voor een funky effect. Daarnaast mag je goud en zilver lekker combineren!

Een tijdje was dit absoluut not done, maar nu is niks te gek. Zo kan je al je favoriete juwelen samen dragen, score! Wedden dat je nu de show gaat stelen met je armcandy?

GOUD OF ZILVER ARMBANDJE?

Benieuwd of je beter zilveren of gouden juwelen kan dragen? Dit kan je heel makkelijk zelf checken door de kleur van je aderen na te gaan. Kies een stukje huid waar je aderen goed zichtbaar zijn, bijvoorbeeld bij je ellenboog. Zijn je aderen een beetje groenkleurig? Dan staan waarschijnlijk gouden armbandjes het beste bij je huid. Zijn je aderen een beetje blauwkleurig? Kies dan voor zilver.

Welk armband is jouw favoriet? Naast prachtige armbanden vind je bij Sacha ook andere mooie juwelen, zoals ringen, oorbellen en kettingen.