• Gratis ophalen en retourneren in de winkel
  • Snelle levering
  • 14 dagen bedenktijd
Country/Language
bag
Laden...

Armbanden

1558 items

ARMBANDEN BIJ SACHA

Steel de show met mooie armbanden om je pols! Armbanden zijn een van de weinige juwelen die bijna altijd zichtbaar zijn en zijn daarom zeker een accessoire om in te investeren en je collectie mee aan te vullen. Voor jou dus het perfect excuus om helemaal los te gaan in de collectie armbanden van Sacha, wat de armbanden in deze collectie zijn stuk voor stuk absolute toevoegingen aan je jewellery stash!
Shop de leukste armbanden bij Sacha.

GOUD OF ZILVER?

Bij Sacha vind je allerlei verschillende soorten armbanden. Denk hierbij aan schakelarmbanden, armbanden met bedels, kralenarmbanden en goud- of zilverkleurige bangles. Combineer de verschillende soorten armbanden met elkaar of laat het design terugkomen in je ketting of oorbellen. Benieuwd of zilver- of goudkleurige sieraden beter bij jou passen? Dit kan je heel makkelijk zelf checken door de kleur van je aderen na te gaan! Kies een stukje huid waar je aderen goed zichtbaar zijn, bijvoorbeeld bij je ellenboog. Zijn je aderen eerder groenkleurig? Dan staat de kleur goud het beste bij je huid. Zijn je aderen een beetje blauwkleurig? Kies dan voor zilver. Tip of the day!

TREND ALERT: LAYEREN!

Waarom maar één mooi armbandje dragen als je ook voor een goede armcandy kan gaan? De trend van dit moment is layeren! Nu de temperaturen weer stijgen kan jij weer gemakkelijk je blote armen laten zien! Hierbij zie je jouw armbanden dus extra goed. De layer trend van dit moment komt dus als geroepen. De armband layer trend houdt in dat je zo veel mogelijk armbandjes met elkaar combineert voor een funky effect. Daarnaast is het tegenwoordig ook geen enkel probleem meer om zowel zilver- als goudkleurige armbanden met elkaar te combineren. Zo kan je al je favoriete sieraden samen dragen, score! Wedden dat je nu de show gaat stelen met je armcandy? Welk armband is jouw favoriet? Naast prachtige armbanden vind je bij Sacha ook andere mooie juwelen, zoals ringenoorbellen en kettingen.