• Gratis verzending vanaf €49,95
  • Gratis terugsturen
  • 14 dagen bedenktijd
Country/Language
bag
Laden...

Enkelbandjes

Lookbooks
Voor het ultieme zomergevoel ga je voor mooie enkelbandjes. Enkelbandjes zijn helemaal bohemian proof en laten zich prachtig combineren in combinatie met andere juwelen. Je siert je enkel én je outfit meteen helemaal op. Sacha  heeft een groot aanbod aan enkelbandjes. Van stijlvolle zilveren en gouden varianten tot enkelbandjes met tassels en verschillende kleurencombinaties. Welk armbandje is jouw favoriet?

2 items

Enkelbandjes bij Sacha

Als er één juweel is die je zomerlook helemaal compleet maakt, dan zijn het enkelbandjes wel! Een enkelbandje draag je (zoals de naam al zegt) om je enkel. Doordat in de zomer vaak jurkjes en rokjes draagt met blote benen, zijn enkelbandjes goed te zien. Daarom zijn enkelbandjes een échte essential in de zomer.

Mix & match

Het leuke aan enkelbandjes is dat je ze kan mixen en matchen met andere juwelen en bandjes. Draag een zilveren enkelbandje met dots, combineer deze met een opvallend enkelbandje met verschillende kleurtjes en je bent helemaal on trend.

Sacha loves enkelbandjes

Dat wij fan zijn van enkelbandjes is waarschijnlijk wel duidelijk. Je kunt je look namelijk helemaal bohemian maken met dit leuke juweelje! Zie jij het al voor je? Je bloten voeten in het strand, je mooiste flowy strandjurk aan en je leukste enkelbandjes om je voet? 

Welk enkelbandje is jouw favoriet? Naast enkelbandjes vind je bij Sacha ook nog andere mooie juwelen, zoals kettingen, ringen, oorbellen en armbanden. Shop snel je favoriet!