• Gratis verzending vanaf €49,95
  • Gratis terugsturen
  • 14 dagen bedenktijd
Country/Language
bag
Laden...

Kettingen

Lookbooks
Houd jij (net als veel vrouwen) ook van alle kettingen die glinsteren? Dan ben je bij Sacha aan het juiste adres! Bij Sacha shop je namelijk de mooiste kettingen die heerlijk glinsteren in de zon. De trend van dit moment zijn minimalistische kettinkjes, perfect om te layeren voor een speels effect! Welke ketting is jouw favoriet?

27 items
van € tot €

KETTINGEN BIJ SACHA

Maak je outfit helemaal af met een mooie ketting (of meerdere, we can’t blame you!). Want zeg nou zelf, elke outfit wordt toch altijd nét iets leuker met een mooie ketting? Of je nu kiest voor een statement ketting of subtiele, minimalistische ketting, je bent verzekerd van een stijlvolle look.

SOORTEN KETTINGEN

Bij Sacha shop je de leukste kettingen in alle soorten en maten. Van een choker tot een layer ketting en van een statement ketting tot een ketting met coins. Eigenlijk maakt het niet uit welke soort ketting je kiest, want ze zijn stuk voor stuk échte pareltjes. Al jaren en jaren dragen zowel mannen als vrouwen kettingen. Vroeger deden zij dit om zich te onderscheiden van andere culturen, nu wordt de ketting meer als statement piece gezien.

TREND! MINIMALISTISCHE KETTINGEN

Dé trend van dit moment zijn minimalistische kettinkjes. En dan het liefst zo veel mogelijk! Layer it up and make it a party! Het leuke aan minimalistische kettinkjes is dat je er heel veel samen kan dragen. Kies bijvoorbeeld voor een choker, een ketting met coins en een iets langere ketting met mooi bedeltje.

ZILVER OF GOUD KETTINKJE?

Wist je dat je heel makkelijk kan checken of je beter zilveren of gouden kettingen kan dragen? Dit doe je door de kleur van je aderen te bekijken. Zoek dus een plekje op je huid waar je aderen goed zichtbaar zijn. Je kan het beste zilveren juwelen dragen als je aderen een beetje blauw zijn van kleur. Zijn je aderen een beetje groen van kleur? Dan kan je het beste gouden juwelen dragen.

Welk kettinkje is jouw favoriet? Naast prachtige kettingen vind je bij Sacha ook andere mooie juwelen, zoals ringen, oorbellen en armbanden.