• Gratis ophalen en retourneren in de winkel
  • Snelle levering
  • 14 dagen bedenktijd
Country/Language
bag
Laden...

Onderhoudsproducten

1578 items

ONDERHOUDSPRODUCTEN BIJ SACHA

Yes! Je hebt zojuist nieuwe schoenen gescoord bij Sacha! Maar hoe verzorg en bescherm jij jouw schoenen nou het beste? Voor elk materiaal zijn er namelijk andere voorschriften en producten te goed zijn voor je schoenen. Bij Sacha hebben we een uitgebreid aanbod van de juiste onderhoudsproducten gecreëerd. Benieuwd hoe je jouw schoenen het beste kan beschermen tegen vuil? Lees mee!

GEVET LEER, GLADLEER & NUBUCK LEER

Gevet leer herken je aan de ruwe look Dit materiaal voelt glad en een beetje vettig aan, en heeft meestal een doffere look. Gevet leer geeft je schoenen een robuste look. Het is belangrijk om gevet leer daarna goed te verzorgen, dit doe je met de Shiny Grease Leather crème. Heb je schoenen van gladleer gekocht? Bescherm je leren schoenen dan tegen weersomstandigheden met de Pure Protect Spray. Verzorg je leren schoenen vervolgens met de Anti Aging Spray om je schoenen in perfecte staat te houden. Het is belangrijk om gladleer daarna goed te verzorgen, dit doe je met de Shiny Grease Leather crème. Zijn je schoenen iets wat verkleurd? Gebruik dan de Color Boost crème. Nubuck schoenen bescherm je tegen vuil en weersomstandigheden met de Pure Protect Spray. Spray de schoenen op een afstand van circa 30 cm in. Draag je je nubuck schoenen bijna dagelijks? Probeer dan elke maand je schoenen opnieuw in te sprayen!

SUÈDE

Voor suède schoenen is de verzorging extra belangrijk. Vlekken zijn namelijk enorm snel zichtbaar op dit zachte materiaal. Bescherm je suède schoenen met de Pure Protect Spray tegen vuil en weersomstandigheden. Heb je een vlek op je suède schoenen? Gebruik de Renovating Lotion en een suède borstel. Let op! Borstel altijd één kant op met de suède borstel.

TEXTIEL & SYNTETISCH MATERIAAL

Bescherm je schoenen van textiel met de Pure Protect Spray. Spray de schoenen op een afstand van circa 30 cm. Schoenen van synthetisch materiaal bescherm je met de Balanced Care spray. Kunnen je schoenen daarna wel een opfrisbeurt gebruiken? Gebruik dan de Super Shine glansspons en je schoenen zullen weer als nieuw ogen. Neem ook een kijkje bij de inlegzolen van Sacha. Naast onderhoudsproducten, vind je bij Sacha ook nog andere accessoires om je outfit helemaal af te stijlen!