• Gratis verzending vanaf €49,95
  • Gratis terugsturen
  • 14 dagen bedenktijd
Country/Language
bag
Laden...

Earparty

Lookbooks
It’s time to shine! Met een paar trendy oorbellen geef je iedere look nét dat beetje extra. Mix en match erop los. Alle oorbellen van de Sacha Collectie zijn met elkaar te combineren. Ga je voor een echte earparty?! Dan is niks gek genoeg. Combineer zilver en goud, lange met korte oorbellen of echte statement oorbellen met juist subtiele knopjes. We love it!

41 items
van € tot €

EARPARTY TREND BIJ SACHA

Trendalert: earparty is op het moment helemaal hot! Daarom heeft Sacha een aantal subtiele maar ook langere oorbellen met details in de collectie zitten. Wat is jouw favoriete combinatie?

WAT IS EEN EARPARTY?

Een earparty is het combineren van heel veel verschillende oorbelletjes. Eigenlijk is een earparty dus letterlijk een feestje voor je oren! Goud met zilver, grote statement oorbellen met kleine subtiele oorbelletjes, aan je rechter en linkeroor verschillende oorbellen, dat zijn allemaal kenmerken van een earparty.

SHOPTIPS

De collectie oorbellen van Sacha is heel erg uitgebreid. Hoe vind je nou precies de oorbelletjes die jij zoekt? Wij geven je graag een aantal shoptips mee, zodat je altijd de perfecte oorbellen vindt!

1. Bepaal of je gouden of zilveren oorbellen wilt of allebei.
2. Wil je oorringetjes, knopjes, hangers of statement oorbellen?
3. Voor welke stijl wil je gaan? Ga je voor klassiek? Kies dan voor eenvoudige oorbelletjes. Ga je voor stoer? Kies dan voor oorbellen met studs en stoere afwerkingen.

Stel jezelf de bovenstaande vragen en je filtert zo je favoriete oorbelletjes!

COMBINEREN

Houd je het liefst van goud, zilver of een combinatie van beide? Ga je voor echte eyecatcher oorbellen in combinatie met veel kleinetjes of juist voor allemaal subtiele oorbellen? Vind je ringetjes geweldig of hou je toch liever van knopjes? Voor welke combinatie je ook kiest, een earparty is de finishing touch voor iedere outfit.

Benieuwd naar de andere trends van Sacha?