Doorgaan naar artikel
Earparty
Categorieën
Geen artikelen gevonden
Sorteer op
14 dagen bedenktijd Achteraf betalen Snelle levering

Trend: earparty bij Sacha.

Een absolute trend alert!: de earparty is op het moment helemaal hot! Daarom heeft Sacha een aantal subtiele maar ook langere oorbellen met details in de collectie. Een earparty is het combineren van veel verschillende oorbellen. Eigenlijk is een earparty dus letterlijk een feestje voor je oren! Goud in combinatie met zilver, grote statement oorbellen met kleine subtiele oorbelletjes, aan je rechter en linkeroor verschillende oorbellen; allemaal kenmerken van de juiste earparty!

Oorbellen combineren

Sacha heeft een enorm uitgebreide collectie oorbellen, zoals je gewend bent van Sacha natuurlijk! Wij geven je graag een aantal shoptips mee, want het opbouwen van een goede earparty is niet altijd even gemakkelijk.

1. Ben je op zoek naar goud- of zilverkleurige oorbellen? Het combineren van beide kan natuurlijk ook! Wil jij oorbellen die niet verkleuren? Kijk dan bij de stainless steel collectie van Sacha.
2. Ga jij voor oorringetjes, knopjes, hangers of statement oorbellen?
3. Kies de stijl die het beste bij je past. Ga je voor klassiek? Kies dan voor eenvoudige en subtiele oorbelletjes. Wil jij een statement maken? Combineer verschillende groottes en kleuren met elkaar.

Zodra jij bovenstaande vragen aan jezelf hebt gesteld kan jij gaan beginnen met de perfecte earparty. Net is hierbij wel noodzakelijk dat je meer dan één oorgaatje hebt. Op deze manier kan jij oorbellen makkelijk met elkaar combineren. Ben je benieuwd naar de andere trends van Sacha op het gebied van accessoires? Shop de trends bij Sacha! Combineer je earparty met de leukste bijpassende kettingen en/of armbanden van Sacha.