• Gratis ophalen en retourneren in de winkel
  • Snelle levering
  • 14 dagen bedenktijd
Country/Language
bag
Laden...

Necklace layering

1651 items

NECKLACE LAYERING TREND BIJ SACHA

Necklace layering is dé trend van dit moment. Maar wat houdt 'necklace layering' nou precies in? Simpelweg betekent deze trend dat zo veel mogelijk kettinkjes van verschillende lengtes met elkaar worden gecombineerd. Dit zorgt voor een speels effect en een nadruk op je accessoires in je outfit. Ben je benieuwd naar deze trend en ben jij ready to spice up? Neem dan een kijkje bij de verschillende soorten kettinkjes van Sacha die jij kan combineren in je necklace layering!

BASIS: SUBTIELE LAAG

Het eerste element van de perfecte necklaye layering, is een klein subtiel kettinkje. Een subtiele ketting heeft een dun koord. Soms heeft een minimalistische ketting ook een bedel. Van een klein muntje tot een ketting met kleine kraaltjes. Máár, een bedeltje is niet altijd een must. Bij Sacha shop je diverse dunne platte schakels die zeker ook een onderdeel kunnen zijn van de perfecte layering party!

LAGEN: MAKE A STATEMENT

Zodra jij een subtiele ketting als basis hebt gekozen kun je verder met het bouwen van je eigen necklace layering! De tweede en/of derde laag mogen zeker een tikkeltje meer 'statement' als kenmerk hebben. Kies voor een grove schakel met opvallende sluiting, een platte dikke schakel of een grove ketting met een statement bedel. Als laatste voeg jij nog een kleurrijke touch toe. Hoe? Door een opvallende ketting met verschillende kleuren kralen! We love it! Tip: match je necklaye layering met bijpassende oorbellen of armbanden. Ben jij benieuwd naar de andere trends op het gebied van accessoires? Neem snel een kijkje bij Sacha!