• Gratis ophalen en retourneren in de winkel
  • Snelle levering
  • 14 dagen bedenktijd
Country/Language
bag
Laden...

Blogger collective

SACHA BLOGGER COLLECTIVE

Sacha Blogger Collective, are you in? Heb jij altijd al deel uit willen maken van een fancy Blogger Collective en ben je gek op schoenen? Dan is het Blogger Collective van Sacha perfect voor jou! Ben jij dé ultieme blogger met gevoel voor fashion en styling die wij zoeken? Stuur dan een e-mail met je gegevens en je blog naar blog@sacha.nl.

Hoe werkt het?
Als lid van het Sacha Blogger Collective dagen we je om de maand uit om mee te doen met een uitdagende, creatieve Challenge. Daarnaast profiteer je van allerlei leuke acties die wij speciaal voor bloggers organiseren.

Wil je ook lid worden van het Blogger Collective?
Klinkt het Sacha Blogger Collective interessant en wil je er ook graag bij horen? Ben jij een modieuze fashion blogger of vlogger met een eigen blog? Heb je meer dan 10.000 volgers op Instagram, Facebook of Bloglovin? Stuur dan een mail naar blog@sacha.nl en wie weet word jij ons nieuwe Blogger Collective member!

Heb je via de mail al een uitnodiging gekregen voor het Blogger Collective?
Wil je graag member worden van het Blogger Collective en heb je van ons al een uitnodiging via de mail gekregen? Meld je dan aan door op de link in de uitnodiging te klikken en begin direct met de Challenge!

*Als lid van het Sacha's Blogger Collective, geef je Sacha automatisch toestemming om gebruik te maken van de foto's die je met Sacha schoenen maakt.

 

Blogger Collective