• Gratis ophalen en retourneren in de winkel
  • Snelle levering
  • 14 dagen bedenktijd
Country/Language
bag
Laden...

Sandalen met hak

75 items
van € tot €

SANDALEN MET HAK BIJ SACHA

Good shoes take you to good places. Maar eerst... langs Sacha! Sandalen met hak zijn anno 2022 échte key items, we weten dan ook 100% zeker dat jij heel blij wordt van de nieuwe zomerse collectie. Muiltjes, kitten heels, lange strikveters en prachtige pastelkleuren, probeer dat maar eens te vermijden.. (you can't!).

GEVLOCHTEN, GEKNOOPT OF GESTRIKT...

Ik denk dat jij deze trendy sandalen met hak al vaak langs hebt zien komen bij verschillende fashionista's! De sandalen zijn afgewerkt met gevlochte of geknoopte details, of lange strikveters rondom de enkels. Bij de gevlochte sandalen lopen diverse brede of dunne banden over de voet. Deze banden ogen handgevlochten en worden vaak gecombineerd met een subtiele carré neus. Bij geknoopte details zijn de banden van de sandalen kruislings met elkaar geknoopt en wordt er een 'knot tie' gecreëerd. Super fashionable als je het ons vraagt! Als laatst zijn de sandalen met de hak die worden vastgemaakt met lange strikveters enorm trendy. Mocht je toch niet helemaal comfortabel zijn met het kleine hakje; probeer de platte sandalen met lange strikveters. Beide even stijlvol!

CHUNKY VIBES

Geen fan van een subtiele hak? Heb jij even geluk! De chunky blokhak is in 2022 weer helemaal terug van weg geweest. De blokhak is natuurlijk niet iets nieuws. Grote designmerken maakte de blokhak in de jaren '50 een ware hype. In de opvolgende jaren namen de kitten heels en klassieke pumps deze plek echter snel in. Bij Sacha zijn niet alleen de basic sandalen met blok hak een onderdeel van de collectie, ook de houten variant met studs zijn populair. Neem snel een kijkje in de collectie!