• Gratis verzending vanaf €49,95
  • Gratis terugsturen
  • 14 dagen bedenktijd
Country/Language
bag
Laden...

Collecties

Lookbooks
De heren schoenen van Sacha zijn onderverdeeld in verschillende collecties. Zo is er de Casual Collection met de meest trendy basic items. In de Trend Collection vind je dé musthaves van dit seizoen. De Handcraft Collection bevat de mooiste, handgemaakte veterschoenen. De Premium Collection staat voor stijl én kwaliteit. Maak jouw outfit compleet met één van de schoenen uit de collecties. Neem snel een kijkje en kies jouw favoriete collectie! 

254 items
van € tot €

Collecties bij Sacha

De heren schoenen van Sacha zijn onderverdeeld in vier labels: de Casual Collection, de Trend Collection, de Handcraft Collection en de Premium Collection. De vier labels hebben één ding gemeen: fashion. Maar ieder label heeft wel een eigen look & feel. En ieder label past bij een andere persoonlijkheid. Benieuwd welk label bij jou past?

Casual Collection bij Sacha

In de Casual Collection van Sacha vind je dé essentials van dit seizoen. Want, the less the better zoals velen zeggen! Basic items zijn een absolute must voor je garderobe. Draai je outfit in een handomdraai om tot een stijlvolle outfit met schoenen uit de Casual Collection.

Premium Collection bij Sacha

Een schoen moet niet alleen van hoogwaardige kwaliteit zijn, maar ook een lust voor het oog. Dat zijn de schoenen van de Premium Collection van Sacha zéker. Stijl en kwaliteit gaan hand in hand. Dus ben je op zoek naar de meest trendy schoenen die ook nog eens kwaliteit uitstralen? Bekijk dan de Premium Collection.

Dandy Collection bij Sacha

Dandy is het nieuwste label van Sacha, en wat voor label! Dit label is voor de echte dare devils, want de schoenen zijn opvallend en een tikkeltje over de top. Wij zijn in ieder geval super fan van alle schoenen uit de collectie, jij ook?