Doorgaan naar artikel
Hoge laarzen combineren.
08 oktober 2021

How to style: Hoge laarzen

Dé laarzentrend van dit moment? High, higher, highest! Ondanks dat we nog altijd enthousiast zijn over het enkellaarsje, zoeken we het dit seizoen dus ook wat hogerop. De hoge laarzen hebben namelijk een officiële comeback gemaakt en daar zijn wij maar al te blij mee. Hoge laarzen combineren is niet moeilijk. Van vrouwelijke tot stoere looks: the sky is the limit. Wij delen de 5 leukste looks met hoge laarzen.

Hoge laarzen look #1: Super sexy

Feeling feminine? Draag dan je hoge laarzen op niet al te koude dagen vooral met blote benen. Zo'n stukje huid maakt zelfs een outfit met een slobbertrui nog super sexy. Het perfecte kledingstuk voor deze look is een sweater dress. Draag er een riem of, helemaal on trend, chain belt over om je taille te accentueren. Door een paar hoge laarzen met lak look te kiezen steel je helemaal de show!

Shop hoge laarzen
Hoge laarzen

Hoge laarzen look #2: Klassiek

Hoge laarzen zijn dit seizoen helemaal in, maar deze trend is niet alleen weggelegd voor de fashion forward girls. Je kunt je nieuwe laarzen namelijk ook goed klassiek combineren. Ga bijvoorbeeld voor een hoge laars met hak draag dit met een rokje en een basic longsleeve. Een paar opvallende oorbellen of een stylish haarband maken de klassieke look helemaal af.

Hoge laarzen look #3: Stoer

Hoge laarzen zijn super vrouwelijk, maar kunnen ook stoer gecombineerd worden. Draag hiervoor de laarzen over je favoriete jeans. Je maakt de look af met een oversized blouse en kort leren jasje. Door deze casual outfit te dragen met een paar hoge laarzen in plaats van sneakers geef je de outfit een compleet andere look. Een hoge laars met chunky zool is hier dan ook zeker op zijn plaats. There's just something about those high boots!

Start shopping!
hoge leren laarzen

Hoge laarzen look #4: Less is more

Juist omdat die hoge laarzen zo'n sexappeal hebben, staan ze heel classy met een ingetogen outfit. Laat dus dat lage decolleté achterwege en kies juist eens een coltruitje. Ook door voor hoge chocolade bruine laarzen te gaan en deze te dragen over een jeans met een colbert krijg je een erg sophisticated lookje. Less is in dit geval namelijk écht more.

Hoge laarzen look #5: Eyecatcher

Een simpele outfit krijgt meteen een wow-factor wanneer je er een paar eyecatching hoge laarzen bij draagt. Kies voor een skinny met een basic trui in een effen kleur om alle aandacht op je boots te vestigen. Scoor voor deze simpele look wel een paar laarzen in een opvallende kleur zoals beige hoge laarzen óf in een opvallende uitvoering, bijvoorbeeld met veter.

Welke look met hoge laarzen is jouw favoriet?

hoge chunky boots