Doorgaan naar artikel
How to wear: instappers.
08 april 2021

De leukste looks met loafers & espadrilles

Step up your shoe game met een paar instappers! Deze schoenen zijn niet voor niets een musthave in jouw schoenenkast, want je combineert ze met de meest uiteenlopende looks: van edgy tot classy. Outfitinspiratie nodig? Wij zetten de populairste looks met instappers op een rijtje.

Casual look met instappers

Instappers zijn hét perfecte geheime wapen om een casual look nét dat beetje extra te geven. Zelfs wanneer je jeans met een slobbertrui draagt, lijkt het met zo'n paar loafers aan je voeten alsof je heel wat tijd in je outfit hebt gestoken. Zo ben je in één klap très casual chic!

Classy look met instappers

Met een paar instappers zie je er zonder veel moeite super lady like en verzorgd uit. Combineer de nette schoenen met een donkere skinny en blouseje voor een effortless chic outfit. Draag er een camel coat of trenchcoat bij om de look af te maken.

Shop instappers
Outfit

Edgy look met instappers

Deze nette schoenen zijn juist heel leuk edgy te combineren! Release your inner rock chick en draag jouw loafers met een zwarte skinny, band shirt en leren jasje. Je maakt de look helemaal af met een mooie hoed. Kies voor deze look voor een paar zwarte lak loafers of ga voor een panterprintje.

Business look met instappers

Geen schoenen die zo office appropriate én comfy zijn als een paar instappers. Een paar basic loafers scoort dus altijd hoge punten op school en kantoor. Je kunt ook juist een opvallend paartje kiezen voor bij je zakelijke outfit. Draag eens loafers met studs of in een wild dierenprintje bij een nette pantalon voor een leuk effect.

Instappers

Beach look met instappers

Ook voor een dagje strand zijn instappers ideaal: je trekt ze namelijk zó uit wanneer je het zand in loopt. Voor een stranddag grijp je natuurlijk niet naar een paar nette loafers, maar kies je weer voor een paar espadrilles. Combineer de schoenen met een luchtig strandjurkje. Beach, please!

Party look met instappers

Feestje op de agenda? Waarom stap je niet een keertje met je instappers op de dansvloer? Door het hoge comfort level kun je tot in de late uurtjes doorgaan, maar je look is nog eens stylish ook. Combineer ze met en little black dress of met een kort rokje. Succes verzekerd!

Start shopping!