• Gratis ophalen en retourneren in de winkel
  • Snelle levering
  • 14 dagen bedenktijd
Country/Language
bag
Laden...

Modemissers schoenen

8 grootste Modemissers op het gebied van schoenen

Door de jaren heen zijn we allemaal stiekem schuldig geweest aan een of twee modemissers. Een potloodlijntje op je lippen of een te strakke lage broek. Oei! Maar wat zijn nu de grootste schoenen missers? Sacha heeft het beste van het slechte voor jou op een rijtje gezet.

8 X modemissers

1. Op nummer 1 staat natuurlijk: Sokken in sandalen of ballerina’s! Hopelijk maak jij je niet schuldig aan deze modemisser, maar misschien je oma of je kleine zusje wel.. Wanneer het niet warm genoeg is voor deze schoenen, draag dan dichte schoenen. Dit staat zoveel leuker dan sokken in je schoenen! Al zijn je sandalen of ballerina’s nog zo mooi, een paar sokken erin maakt ze meteen anti-fashion.

Bekijk alle schoenen

Modemissers schoenen

2. Crocs. Tsja, deze schoenen hebben geen uitleg meer nodig toch? Draag deze schoenen NOOIT, maar dan ook NOOIT buitenshuis, ook al zitten ze nog zo makkelijk. Ga dan voor een mooi en comfortabel paar slippers, net zo fijn en luchtig, maar zo veel beter!

3. Ken je dat? Meisjes op nep Uggs die letterlijk naast hun schoenen lopen? Is dat mooi? Niet echt. Loopt dat handig? Nee! Volgende keer misschien toch wat stevigere schoenen kopen ;)

4.  Hakken kunnen nog zo mooi bij je outfit passen, maar als je er niet op kunt lopen, is het geen gezicht. Ga dan liever voor een lager hakje of voor enkellaarsjes, dit ziet er een stuk charmanter uit. Ook een stuk makkelijker en comfortabeler voor jezelf.

5. Schattig als je klein bent, maar nu kan het echt niet meer: sokken met cartoonfiguren of sokken in felle keuren in je lage sneakers. Voor sokken in sneakers hebben ze een hele goede oplossing: sneakersokjes.

Modemissers schoenen

6. Je ziet er helemaal top uit. Totdat je naar beneden kijkt en mensen zien dat je je oudste, meest afgetrapte schoenen aan hebt. Oude, vieze of afgetrapte schoenen geven je look al snel iets armoedigs. Volgende keer toch even snel je schoenen poetsen.

7. Iets waar alleen Michael Jackson mee weg kwam: witte sokken in zwarte schoenen.

8. Te grote schoenen. Dit is misschien niet echt een modemisser te noemen, maar echt mooi is het niet. Je voeten lijken een stuk groter dan ze zijn en daarbij loopt het ook niet echt handig. Is een maat kleiner toch echt te klein? Draag dan een zooltje. Hierdoor zal je voet beter in de schoen passen en komt de schoen ook meer tot zijn recht.