• Gratis ophalen en retourneren in de winkel
  • Snelle levering
  • 14 dagen bedenktijd
Country/Language
bag
Laden...

Over Sacha

ALL ABOUT US

Sacha, een Europese multinational, heeft 50 winkels verspreid over 3 landen. Sacha is de merknaam waaronder de winkels van de familie Termeer, sinds 1909, de wereld veroveren. Het merk, Sacha, heeft een eigen en vernieuwende kijk op mode. Hiermee is het bedrijf uniek en not-for-basics.

Liefhebbers van Sacha zijn ‘young at heart’ waarbij leeftijd ondergeschikt is aan lifestyle. Ze zijn niet bang om een statement te maken met hun uiterlijk en stijlkeuze. Deze zelfbewuste doelgroep staat midden in het leven en staat open voor nieuwe ideeën. Ze zijn avontuurlijk genoeg om grenzen op te zoeken en hun eigen weg te kiezen. Sacha sluit perfect aan op deze levenstijl.

Over Sacha

SACHA TODAY

TRENDSETTEND

Sacha maakt trends toegankelijk. Sacha’s zijn veelzijdig en bieden volop inspiratie voor een persoonlijke stijl. Jouw eigen stijl. Het merk blijft het hele jaar door verrassen.

EIGENZINNIG

Sacha is eigenzinnig en kiest duidelijk haar eigen weg. Het merk brengt verschillende opvallende stijlen. Voor ieder moment van de dag....

UITGESPROKEN

De collectie is uitgesproken en authentiek. Sacha past bij je of juist niet. Dat bepaal je zelf. Dit maakt sacha tot een krachtig en zuiver merk.

Sacha today

LET'S MAKE HISTORY

In 1909 opent Bart Termeer een kleinschalige schoenenfabriek in maatschoenen. Ambacht en passie voor het vak staan centraal en deze ingrediënten geeft hij door aan zijn zoon. Jacques Termeer opent in de jaren ’30 de eerste Termeer schoenenwinkel. Een tweede en derde winkel volgden in een rap tempo.

Jacques brengt zijn kinderen het vak bij. Begin jaren ’70 staat de volgende generatie klaar om het roer over te nemen. Bert en Paul Termeer openen samen hun eerste boetiek onder de merknaam Sacha.

De vierde generatie, Ward Termeer, heeft inmiddels ook zijn entree gemaakt. Daarmee is de continuering van het familiebedrijf gewaarborgd en blijft Sacha jong en vernieuwend.

Team

STORES

Sacha heeft op dit moment 50 winkels verdeeld over 3 landen. Al deze landen hebben ook een eigen webshop.
De winkels zijn als volgt verdeeld:

Nederland 42
België 7
Luxemburg 1

Storefinder
Stores

TEAMS

Bij Sacha werken meer dan 500 medewerkers, verdeeld over alle landen waar het merk actief is. Het team bestaat voornamelijk uit medewerkers uit het thuis land – 70% van de medewerkers wonen in Nederland – de meerderheid is vrouw (83%) en de gemiddelde leeftijd binnen het bedrijf is 23 jaar.

Teams