• Gratis verzending vanaf 49,95
  • Gratis retourneren mogelijk
  • 14 dagen bedenktijd
Country/Language

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF EN ONTVANG VANDAAG NOG €5,- KORTING OP JE BESTELLING!

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
EN ONTVANG VANDAAG NOG €5,- KORTING OP JE BESTELLING!

Herentassen

Lookbooks
Ook voor de heren is een goede tas onmisbaar. In een fijne tas kun je al je spullen veilig vervoeren van a naar b. Een herentas is niet alleen handig, maar staat oop super stijlvol! Met een goede tas maak jij zeker weten indruk.

4 items
van € tot €

HERENTASSEN

De herentas vormt een van de belangrijkste heren accessoires, want het moderne leven zorgt ervoor dat we constant veel spullen met ons meedragen. Bij elke levensstijl past wel een eigen herentas. Veel op weg naar zakelijke contacten? Dan geeft een mooie laptoptas of leren tas altijd een goede indruk.

MESSENGER BAG

Een meer artistieke inslag? Dan kun je in een messenger bag alles kwijt. Heren tassen moeten een stoere uitstraling hebben. Met een army print wint elke backpack of rugzak aan mannelijkheid en ze zijn bovendien overal mee te combineren. Wie stijlvol op reis wil heeft genoeg keuze uit ruime heren tassen waaronder de klassieke duffel bags. Met een van de ruime leren tassen heb je alles bij je voor een weekend op reis.

HEREN RUGZAK

Voor de sportieve man in beweging is een lekker zittende backpack onmisbaar. Genoeg van uitpuilende zakken vol pasjes, sleutels en apparaten? Met een messenger bag of een van de elegante duffel bags heb je alles binnen handbereik. Wil je een herentas combineren zodat het je eigen stijl wordt? Zoek naar een van onze heren accessoires en zorg voor je nieuwe imago tot in details.