• Gratis verzending vanaf 49,95
  • Gratis retourneren mogelijk
  • 14 dagen bedenktijd
Country/Language

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF EN ONTVANG VANDAAG NOG €5,- KORTING OP JE BESTELLING!

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
EN ONTVANG VANDAAG NOG €5,- KORTING OP JE BESTELLING!

Leren tassen

Lookbooks
Een mooie leren tas is onmisbaar in je tassencollectie. Leren tassen zijn stijlvol en worden alleen maar mooier naarmate je hem langer gebruikt. Je leren tas gaat dus eigenlijk levenslang mee! Bij Sacha vind je een aantal mooie leren tassen in verschillende modellen, zoals handtassen, schoudertassen, clutches en bucket bags. Heb je je favoriet al gevonden?

34 items
van € tot €

LEREN TASSEN

Het is eigenlijk iets wat elke vrouw weet: er gaat niets boven leren tassen. Natuurlijk zijn er prachtige trendy tassen van andere materialen, maar leren tassen zijn toch vaak het mooist. Leer is stijlvol, een soepel en sterk materiaal en wordt naarmate je hem langer gebruikt alleen maar mooier in plaats van lelijker. Dat is toch ideaal! In leren tassen zijn al jouw spulletjes veilig opgeborgen. Leer kan op veel manieren bewerkt worden om het op z'n best uit te laten komen. In combinatie met het model wordt het dan een uniek en stijlvol accessoire.

TRENDY HANDTASSEN

Zowel de ambachtsmannen als de modeontwerpers laten hun ideeën los op leren tassen en zo ontstaan de mooiste trendy handtassen, schoudertassen, clutches en weekendtassen.  Sommige vrouwen hebben zelfs een hele plank van hun kast ingeruimd voor alleen maar tassen, bij elke stemming en gelegenheid een andere tas, om altijd stijlvol voor de dag te komen. En ja, de leren tassen staan dan toch vooraan.