• Service d'assistance
  • Retrait et retour gratuits en magasin
  • Délai de rétractation de 14 jours
Pays/Langue
Panier
Laden...

Platform

19 Articles
De € À €

HIGH IN THE SKY PLATFORM SCHOENEN BIJ SACHA

Schoenen met platform en plateauzolen worden steeds populairder en wij houden ervan! In de jaren ’70 en ’90 waren platforms razend populair en nu komt de trend zeker weer terug komend seizoen. Met hoge platform zolen til jij jezelf naar een grotere hoogte en laat je zeker weten een opvallende indruk achter! Platforms zijn in enorm veel verschillende stijlen en modellen verwerkt. Shop de uitgebreide collectie platform shoes bij Sacha!

NEW TREND

De gewone platform schoenen waren eigenlijk al indrukwekkend genoeg, maar een nieuwe trend dit seizoen is de dubbele platform schoenen. Natuurlijk heeft Sacha deze opvallende en extra funky party shoes in de collectie opgenomen! Ga voor een pump met een dubbele plateau zool in het goud, zwart of roze met een satin-finish afwerking. Voor boots liefhebbers zijn de dubbele platformen ook verwerkt in lage enkellaarsjes met een shiny zwarte afwerking. Durf jij de platform heels aan? Maak gebruik van de juiste onderhoudsproducten om jouw platforms extra mooi te houden!

PLATFORM 

Platforms geven een chunky look aan jouw outfit en hierdoor lijk je dus ook langer, win win dus! De platforms komen in veel verschillende schoenen terug bij Sacha. Platform sneakers, platform sandals, platform loafers met chunkty zool, maar ook laarzen en pumps. Dit najaar zijn de platform zolen een terugkomende trend maar ook kleur speelt hier een grote rol in. Bij Sacha houden we ook van kleur en daarom zijn de platforms vaak ook gecombineerd met een felle kleur. Mix & match met de colored tassen van Sacha!