• Gratis verzending vanaf €49,95
  • Gratis terugsturen
  • 14 dagen bedenktijd
Country/Language
bag
Laden...

Hoeden en mutsen

Lookbooks
We kunnen er niet meer omheen, hoeden en mutsen zijn onmisbaar in fashionland! Naast dat een hoed en muts je natuurlijk heerlijk warm houden in de winter, staan ze ook in de zomer súper stijlvol en fashionable. Draag je een basic outfit? Een leuke hoed of muts maakt je outfit dan nét iets specialer. Ga voor een trendy sailor pet, een toffe beanie of mooie hoed. Van welke hoed, muts of pet gaat jouw hartje sneller kloppen? 

12 items

HOEDEN EN MUTSEN BIJ SACHA

Heerlijk warm én super fashionable: hoeden, mutsen en petten! Van een stoere beanie in het metallic of met een tof printje tot de sailor pet en petten met een tof detail. Bad hair day? Geen probleem! Zet snel een leuk hoofddeksel op en je bent good to go! Niet alleen in de winter is een hoed, muts of pet onmisbaar, maar ook in de zomer. Want je maakt je look helemaal af met een mooi hoofdeksel!

BEANIES

Eigenlijk noemen we de muts al jaren geen muts meer, maar een beanie! Stiekem bedoelen we dezelfde hoofddeksel, maar een beanie klinkt net iets leuker toch? Er zit een heel klein verschil tussen een muts en beanie. Een muts werd vroeger namelijk alleen gedragen in noodgevallen. Dus als het écht heel koud was en je oren er (bijna) afvroren, dan droeg je een muts om warm te blijven. Tegenwoordig draait het niet alleen meer om het praktische, maar willen we er ook altijd fashionable bij lopen en beschouwen we de beanie meer als accessoire. Is het niet heel koud buiten? Geen probleem! Het is tegenwoordig sociaal geaccepteerd om je beanie ook op de minder koudere dagen te dragen. Yes!

TREND ALERT: SAILOR PET

Alle fashionbloggers en celebrities zijn er al mee gespot: de sailor pet! Sailor pet, fishersmans hat of hoe je de pet ook wilt noemen is súper populair. Wij snappen heel goed waarom, want de pet staat super stylish en het lijkt net of je uren aan je look hebt besteed. De pet maakt je outfit nét iets specialer en heerlijk casual. Daarnaast bedenkt de sailor pet ook heel gemakkelijk je bad hair day als je daar last van hebt, score!

Welke hoed, muts of pet is jouw favoriet?