• Gratis verzending vanaf 49,95
  • Gratis retourneren mogelijk
  • 14 dagen bedenktijd
Country/Language

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF EN ONTVANG VANDAAG NOG €5,- KORTING OP JE BESTELLING!

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
EN ONTVANG VANDAAG NOG €5,- KORTING OP JE BESTELLING!

Zooltjes

Lookbooks
Het dragen van zooltjes in je schoenen biedt veel voordelen. Ze zorgen voor een hoger draagcomfort, kunnen helpen tegen zweetvoeten en kunnen maatverschillen compenseren. Daarnaast geven ze meer ondersteuning aan je voeten.

26 items

Zooltjes

De mate van ondersteuning die zooltjes geven, hangt af van het type zool. Inleg zooltjes geven een lichte ondersteuning aan je voeten en maken het dragen van schoenen. Ben je dus op zoek naar meer draagcomfort en lichte ondersteuning, kies dan voor leren of katoenen inleg zooltjes.

Pijnlijke voeten in pumps?

De inlegzooltjes van Sacha zorgen ervoor dat hoge hakken dragen weer comfortabel wordt. De zooltjes verhogen het draagcomfort. Dit betekent geen pijnlijke hak of pijnlijke tenen meer door de dempende kracht van de zooltjes. De stabiliserende werking van de zooltjes zorgt er daarnaast voor dat pijnlijke enkels verleden tijd zijn.

Er zijn verschillende soorten zooltjes te koop, maar welke werken nu het beste? Wil je de pijn in de bal van je voet verminderen, kies dan voor de voorvoet zooltjes. Meer last van een pijnlijke hak of enkels, probeer dan zooltjes voor de hele lengte van de schoen.