• Gratis ophalen en retourneren in de winkel
  • Snelle levering
  • 14 dagen bedenktijd
Country/Language
bag
Laden...

Sneakers

120 items
van € tot €

HEREN SNEAKERS BIJ SACHA

Een goed paar sneakers zijn het hele jaar door draagbaar! En daardoor absoluut onmisbaar voor iedere persoonlijke schoenencollectie. Sacha verrast je graag met een waanzinnige collectie herensneakers. Lage sneakers, hoge sneakers, een net model of juist een beetje chunky, you name it and we’ve got it! Voor welke gelegenheid jij ook nieuwe sneakers nodig hebt, bij Sacha helpen we jou graag met het perfecte paar!

SNEAKERTRENDS 2022

Naast de algemene sneakertrend voor heren zijn er natuurlijk elk jaar verschillende soorten sneakertrends die niet te missen zijn. Zo ook onder de herensneakers. In 2022 maken wij ons op voor een breed scala aan verschillende soorten trends en stijlen. Zo worden de ‘sneaker loafers’ ontzettend populaire schoenen aankomend seizoen. Een sportieve loafer met de uiterlijke kenmerken van een sneaker. Hiernaast de oldschool marathon sneakers die misschien toch door een grote groep als minder elegant worden gezien. De marathon sneakers hebben namelijk vooral technische en comfortabele kenmerken, klaar voor een potje basketbal? Wat we zeker ook niet mogen vergeten is de steeds grotere vraag naar duurzame sneakers! Sneakers met een achterliggende gedachte. Ben jij benieuwd naar de uitgebreide collectie aan herensnakers? Neem een kijkje!

SACHA EST. 1909 SNEAKERLIJN

Onze eigen Sacha Est. 1909 sneakerlijn mogen we natuurlijk niet vergeten te benoemen. Waarom het getal 1909? Nou, dat is heel gemakkelijk uit te leggen! 1909 verwijst naar het jaartal waarin het merk Sacha is geboren. Alle sneakers hebben een gemakkelijke pasvorm en een zekere mate van mannelijkheid. Voor elke outfit is het juiste paar te vinden! Loopcomfort staat in deze lijn voorop waarbij onderscheidend, trendsettend en uniek de belangrijkste kenmerken zijn.

Heb jij al een paar heren sneakers op het oog? Shop ze snel online op onze site!