• Gratis verzending vanaf €49,95
  • Gratis terugsturen
  • 14 dagen bedenktijd
Country/Language
bag
Laden...

SHOPPING DAYS: -20% OP DE GEHELE COLLECTIE* | KORTING IS AUTOMATISCH VERREKEND

-20% OP DE GEHELE COLLECTIE* | KORTING IS AUTOMATISCH VERREKEND

Veterschoenen

Lookbooks
Straal klasse en elegantie uit met een mooi paar veterschoenen! Of je nu kiest voor een  klassiek model of voor casual veterschoenen, met een paar veterschoenen aan je voeten kom je áltijd stijlvol voor de dag. Kies jij voor een oxford, derby, casual of nette veterschoen?

137 items
van € tot €

VETERSCHOENEN BIJ SACHA

Met een mooi paar veterschoenen aan je voeten straal je klasse en elegantie uit. Veterschoenen zijn perfect voor een stijlvolle businesslook, maar kunnen ook goed casual gedragen worden. Wij zijn van mening: elke man heeft minstens één paar nette veterschoenen nodig in zijn schoenencollectie. Want zeg nou zelf, een man met een mooi nette schoenen aan straalt toch áltijd zelfverzekerdheid uit!?

OXFORD OF DERBY SCHOEN?

Veterschoenen worden opgedeeld in twee categorieën: oxford veterschoenen en derby veterschoenen. Wat het verschil tussen deze twee schoenen is? Het verschil zit ‘m in de manier waarop de vetersluiting is opgebouwd. Oxford veterschoenen hebben een gesloten vetering en derby veterschoenen hebben een open vetering. Heb je vrij smalle voeten? Dan is de oxford veterschoen perfect voor jou! Door de gesloten vetering zijn de schoenen nét iets smaller en zullen ze dus perfect aansluiten op jouw voeten!

CASUAL & NETTE VETERSCHOENEN

Wil je liever een iets meer casual model schoen? Kies dan voor mooie casual veterschoenen of brogues. Iedere man hoort een paar casual veterschoenen te hebben, deze schoenen zijn namelijk overal mee te combineren en casual veterschoenen zijn netjes, maar dan op een iets minder klassieke manier. Ook daar zijn we erg fan van!