• Gratis verzending naar geselecteerde winkels
  • Gratis terugsturen
  • 14 dagen bedenktijd
Country/Language

NU: 15% KORTING* OP SNEAKERS! | KORTING WORDT AUTOMATISCH VERREKEND

15% KORTING* OP SNEAKERS
KORTING WORDT AUTOMATISCH VERREKEND

Portemonnees

Lookbooks
Een portemonnee is een onmisbaar accessoire voor de man én vrouw. Natuurlijk moet een portefeuille praktisch zijn, maar wie zegt dat een portemonnee ook niet heel stylish kan zijn? Bij Sacha vang je meteen twee vliegen in één klap! Van trendy portemonnees in felle kleuren tot tijdloze varianten, er zit altijd het perfecte portemonnee voor jou tussen!

19 items

Portemonnees bij Sacha

De portemonnee, ook wel portefeuille genoemd, is onmisbaar voor de vrouw en man. Stiekem hechten we heel veel waarde aan onze portemonnee. Want zoals veel mensen altijd zeggen moet geld rollen, maar laten we dat dan wel doen met een hele mooie, fashionable portemonnee! Design speelt de laatste jaren een steeds belangrijkere rol bij portefeuilles. En zeg nou zelf: met een hele mooie trendy portemonnee doen wij ook nét iets liever die ene aankoop toch? Benieuwd naar al onze portemonnees?

De portemonnee vroeger

Heel, heel vroeger werd de portemonnee nog een beurs genoemd. De beurs is synoniem voor een zak en dit stamt weer af van de geldtas. Een tas? Ja, echt! In de geldtas werden alle munten bewaard. Grappig om te zien dus dat de portemonnee vroeger eigenlijk een tas was, en dat deze naar mate de jaren vorderde steeds kleiner is geworden.

De portefeuille nu

Nu speelt het design van de portemonnee een steeds belangrijkere rol. Het kan tegenwoordig niet gek genoeg. Daarom shop je bij Sacha toffe portemonnees met printjes, een metallic finish of met een mooi detail. Maar natuurlijk hebben we ook klassieke modellen in de collectie! Voor iedereen zit er het perfecte exemplaar tussen dus!

Welke portemonnee is jouw favoriet? Heb je op dit moment geen portemonnee nodig? Bekijk dan de collectie tassen bij Sacha.