• Gratis verzending vanaf 49,95
  • Gratis retourneren
  • 14 dagen bedenktijd
Country/Language

Shoppers

Lookbooks
"Een shopper is de ideale tas om mee te shoppen natuurlijk! Hier kun je al je aankopen stijlvol in kwijt. Bij Sacha vind je shoppers in allerlei soorten kleuren en prints. Zo is er altijd wel een tas te vinden die bij jouw outfit en stijl past.

10 items

SHOPPER

Een grote boodschappentas gebruiken we allang niet meer alleen om boodschappen te doen. Deze shopper tas is namelijk het perfecte excuus om te shoppen! De shoppers zijn grote tassen waar we lekker veel spullen in kwijt kunnen. Hoewel een clutch natuurlijk ook super handig is, heeft iedere vrouw ook een grotere tas nodig. En daarbij: grote tassen maken je outfit! Shoppers zijn heerlijk ruim en je kunt er lekker veel in kwijt.

TEDDY, PRINT OF HAIRY SHOPPERS

De shoppers zijn er in ontelbaar veel uitvoeringen: padded shoppers, hairy shoppers, shoppers met teddyvoering, of shoppers met een gave print. Ook vind je ze in verschillende formaten. Langwerpig of lekker breed, er is keuze genoeg! Er zijn zelfs shoppers die je binnenste buiten kunt dragen. Zo heb je een tas met 2 verschillende prints en dat wilt zeggen: 2 verschillende looks! Neem een kijkje tussen de tassen en shop je shopper bag bij Sacha!