• Gratis verzending vanaf €49,95
  • Gratis terugsturen
  • 14 dagen bedenktijd
Country/Language
bag
Laden...

Shoppers

Lookbooks
Populair onder veel fashionbloggers en celebrities: de shopper! Zeg nou zelf, jouw hart gaat toch ook sneller kloppen van de shoppers uit onze collectie!? Zoals de naam al zegt is de shopper om te shoppen! De tas is stijlvol, maar door de enorme ruimte ook super praktisch. Genoeg ruimte om al je favoriete aankopen in te doen! Welke shopper is jouw favoriet?

1636 items

SHOPPERS BIJ SACHA

Shop till you drop! En laat de shopper nou dé perfecte tas hiervoor zijn! Zoals de naam al zegt is de tas ideaal voor een dagje shoppen of om eventjes boodschappen te doen. De tas is in verhouding nét iets groter, waardoor je heel gemakkelijk al je geshopte items erin kan doen. Lekker praktisch dus. Maar dat niet alleen! De shoppers van Sacha zijn ook nog eens súper stijlvol. Win-win situatie dus, YAY!

VEEL SPULLEN MEENEMEN

De shopper tas is lekker groot, hierdoor kan jij heel veel spullen in je tas kwijt. De shoppers van Sacha hebben stevige, comfortabele hengels, dus jij hangt zonder zorgen je tas heel makkelijk over je schouder! Neem je shopper mee tijdens het winkelen, tijdens het doen van een paar boodschappen of neem de tas mee op vakantie. Er past namelijk ontzettend veel in de tas en hierdoor heb je al je belangrijke spullen bij de hand.

GO VELVET

Al het hele jaar is de velvet trend niet meer weg te denken uit fashionland. Het blijft niet alleen bij velvet kleding en velvet schoenen, maar ook velvet tassen zijn súper trendy! Daarom shop je de mooiste velvet shoppers bij Sacha.

Welke shopper is jouw favoriet? Of ga je liever voor een andere tas van Sacha? Geen probleem! Shop snel je favoriete tas online.