• Gratis verzending vanaf €49,95
  • Gratis terugsturen
  • 14 dagen bedenktijd
Country/Language
bag
Laden...

Iconic Collection

Lookbooks
Sacha Iconic is het nieuwste label van Sacha, en wat voor label! Het label staat voor eccentric fashion. Opvallen, dat doe je zéker als je een schoen uit deze collectie aantrekt. De volledige lijn is in huis ontworpen. De handtekening en het DNA van Sacha is daarom duidelijk te zien in deze collectie. De Iconic Collection is onderscheidend, uniek en trendsettend. Shop de meest edgy én fashionable enkellaarsjes, laarsjes, biker boots, loafers en sandalen hier.

74 items
van € tot €

Iconic Collection by Sacha

Met trots presenteren wij het nieuwste label van Sacha: de Iconic Collection. Het label staat voor eccentric fashion. Niet bang om te experimenteren met de laatste schoenentrends? Dan is zijn de schoenen uit de Iconic Collection perfect voor jou!

Unieke schoenencollectie

Sacha staat voor onderscheidend, uniek en trendsettend. De Iconic Collection sluit perfect op deze kernwaarden aan. De collectie wordt volledig in eigen huis ontworpen. De Iconic collectie loopt daarom voor op de trends. Ga voor een sexy enkellaars met opvallende print, voor een shiny metallic laars of voor een sophisticated pump met spitse neus. De schoenen hebben één ding gemeen: je gaat zéker opvallen! We LOVE it!