• Gratis ophalen en retourneren in de winkel
  • Snelle levering
  • 14 dagen bedenktijd
Country/Language
bag
Laden...

Merken

3 items
van € tot €

JEFFREY CAMPBELL SCHOENEN BIJ SACHA

Het extravagante Jeffrey Campbell. Jij bent een vrouw met een uitgesproken mening, personality en een klein rauw randje. Precies waar het unieke merk zich op richt. Shop de Jeffrey Campbell damesschoenen bij Sacha!

BORN IN LOS ANGELES '00!

In 2000 werd het nieuwe merk Jeffrey Campbell geboren in het bruisende Los Angeles. Samen met zijn vrouw had Campbell het ultieme doel om een fashionable en trendy schoenenlijn op te zetten. Máár, de schoenenlijn moest wel betaalbaar blijven! Sinds de launch van het merk, die overigens in de Campbell garage is gestart, is het merk razendsnel in het veroveren van verschillende internationale markten. Dit komt vooral door het onafhankelijke karakter en het ‘fashion-forward’ thinking. Jeffrey Campbell verlegd de grenzen van fashion en benadrukt de kracht en schoonheid van het individu. Beperkingen gericht op een speficieke trend of stijl zijn bij Campbell niet aan de orde!

HOW TO STYLE JEFFREY CAMPBELL

De schoenen van Jeffrey Campbell zijn uitgesproken en opvallend. Deze eyecathers willen we daarom zeker niet verstoppen! Combineer je nieuwe paar Campbell schoenen met een basic look. Maak gebruik van neutrale kleurtinten zoals beige, wit en zwart. Maak de look compleet met een opvallende earparty op een bijpassende crossbody bag van Sacha. Wil jij toch dat brutale randje net iets meer opzoeken? Hierin zijn natuurlijk geen grenzen! Combineer de schoenen met een opvallende print of felle kleuren.

Welk paar Jeffrey Campbell schoenen is jouw favoriet? Zoek je toch iets anders, neem dan een kijkje bij een van onze andere merken!