• Gratis retourneren mogelijk
  • Gratis verzending vanaf 49,95
  • 14 dagen bedenktijd
Country/Language

NU MEER DAN 200 NEW ARRIVALS ONLINE | BEKIJK DE NIEUWE COLLECTIE DAMESSCHOENEN EN HERENSCHOENEN IN ONZE WEBSHOP!

NU MEER DAN 200 NEW ARRIVALS ONLINE | BEKIJK DE NIEUWE COLLECTIE ONZE WEBSHOP!

Damesschoenen

Lookbooks
Geen schoenen collectie is compleet zonder een paar Dr. Martens! De fashionwereld heeft deze schoenen massaal omarmd en vanzelfsprekend heeft Sacha deze klassiekers dan ook in haar collectie. Je vindt hier niet alleen zwarte Docs met het kenmerkende gele stiksel, maar ook roze, blauwe, witte of zelfs met bloemenprint. Welk paar is jouw favoriet?

15 items

DR. MARTENS BIJ SACHA

Hoewel deze damesschoenen een aantal jaar geleden nog bekend stonden als de schoenen van stoere rockers en punkers, heeft de fashionscene deze schoenen inmiddels ook omarmd. Dr. Martens zijn op verschillende manieren te combineren: draag ze onder een jeans of juist onder een rok of jurk om je outfit een stoere twist te geven.

GESCHIEDENIS VAN DR. MARTENS

Dr. Martens zijn niet zomaar ontworpen. Er zit namelijk een verhaal achter. Dr. Martens was arts in de Tweede Wereldoorlog en raakte tijdens zijn verlof gewond aan zijn enkel. Zijn gewone legerlaarzen zat erg ongemakkelijk en daarom ontwierp hij zelf een nieuwe schoen. De zolen bekleedde hij met luchtkussens: de Dr. Martens schoenen was geboren! Sinds 1960 zijn deze comfortabele schoenen te koop en zijn ze een enorm succes. Dat zijn ze gelukkig nu nog steeds!

Ook fan van deze schoenen? Shop dan snel een paar dames Dr. Martens of heren Dr. Martens in de webshop van Sacha!